Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера дали колата има gps проследяване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да разбереш - без да казваш на никой - отиваш до Лом, като те викнат на разпит - казваш че си бил в Оряхово. Шефът казва - ти кой лъжеш бе? - и ти вече знаеш че те следят. Щом се е наложило да монтират такива устройства, значи има достатъчно повод за съмнения какво точно се прави със служебните коли.

Коментар

Винаги има съмнения.Всеки шеф знае много добре, че го лъжат, въпроса е тези, които го правят да не стават прекалено нагли.

Коментар

Устройството представлява пластмасова кутия със СИМ карта,вкарана отстрани и покрита с бандерол.Ако изключиш захранването на устр.,то продължава да излъчва още около 8 ч.-има АБ.Ако искаш да използваш колата за "частно",отиваш някъде където няма GSM обхват/подземен паркинг/,вадиш СИМ картата,свършваш си работата и същото място,картата и готово.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Ако знаеш къде е + това лично на мен ми станало много интересно какво ще прави Х време в подземен паркинг...

Коментар

Ще я оставя след работа, какво Къде да погледна за тази кутийка, че ми е интересно, пък и как ще махнеш бандерола без да се види след това Къде се монтира обикновено, ако има такова място де.Нормално е да има съмнения, след като дори и не се чуваме с шефовете, те са и в друг град, нормално е да ползваш, но вече колко е друго
            кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
            кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Коя фирма ги монтира?
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Колега, :D "лайка"е ррадиостанция, по която се обаждах в базата за доставка на части и прекия ми шеф се обаждаше да каже като има авария някъде. Това беше във ВиК преди 22 години, а аз бях шофьор там и возех аварийна група работници по обектите. Тогава нямаше GSM -и и мобифони. Имало централа и при директора, и аз без да знам, ей така сутринта на път за баничарницата, докато се уговаряхме с колегата от другата група да се чакаме там, теглих една майна на директора, за дето мрънкал че спираме да вземем по 2 баници пътьом. После шефа ми мрънка два дена, че много съм дрънкал глупости по лайката
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Наскоро обзаведоха и моя служебен автомобил с gps.Моето го сложиха зад СД-то на колата.При мен се получава лека аномалия,като слушам леко радио на 2или3 и се чува как гпс предава,все едно gsm ще ти звънне.Иначе колегите са прави,показва всичко-кога е запалено,изгасено,къде си и къде си ходил,с каква скорост се движиш и дори кога се отваря капачката на резервоара!Като цяло отначало ти е спек,но после се свиква.На мен ми се налага често да бързам и да карам с малко по висока скорост но до сега само един път шефа ми се беше обадил,че не покривал глоби
                  Peugeot 307 2.0i ГИ
                  ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Я чакай тази тема да я изпратя на сестрата..тя има служебна с гпс а и е на плаващо раб. време.
                    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

iliyan написа:
                      Устройството представлява пластмасова кутия със СИМ карта,вкарана отстрани и покрита с бандерол.Ако изключиш захранването на устр.,то продължава да излъчва още около 8 ч.-има АБ.Ако искаш да използваш колата за "частно",отиваш някъде където няма GSM обхват/подземен паркинг/,вадиш СИМ картата,свършваш си работата и същото място,картата и готово.
                      И не ти мърда уволнението Първо че ваденето на сим картата се логва.Второ че дори да няма мрежа устройството логва всички събития в памет и когато има възможност ги изпраща - след като върнеш картата Има и такива с напълно автономно захранване които могат да изкарат година и са толкова малки че може да се монтират например в облегалката за главата на седалката. Периодично се пускат за да получат команди - примерно устройството може да спи 3 месеца и веднъж на ден да проверява за СМС с команда който се праща ако примерно колата изчезне.

Коментар

Абе, пичове, стига с тия измислици, сигурно нямам никакъв гпс, ще си карам мъжката, както си карам, пък ако има нещо шефът ще се обади, макар, че той не е такъв човек. Като върви работата с месеци не ме търси, не го и виждам Пък и винаги мога да му кажа, като ме пита защо съм в Шумен, че навигацията ми е спуснала грешни данни и съм се объркал леееееко с 90 км
                        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
                        кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

VALIO_RACING написа:
                          Абе, пичове, стига с тия измислици, сигурно нямам никакъв гпс, ще си карам мъжката, както си карам, пък ако има нещо шефът ще се обади, макар, че той не е такъв човек. Като върви работата с месеци не ме търси, не го и виждам Пък и винаги мога да му кажа, като ме пита защо съм в Шумен, че навигацията ми е спуснала грешни данни и съм се объркал леееееко с 90 км
                          И после да няма" НЕ кара и проклина съдбата " Има малка вероятност, да не са ви монтирали ГПС-и, а само да ви "плашат", както монтират например на всяка реална охранителна камера и по една-две имитационни. Но е много по-вероятно да са монтирали наистина. Услугата не е чак толкова скъпа, а и като ви спрат кражбата на гориво и преразхода поради "мъжко" каране, и им излиза без пари.

Коментар

Практиката показва че след монтаж на система за управление на автомобилния парк която следи и горивото (част от която са въпросните устройства), разходът по автомобилите пада като минимум с 35% !!! При тези цени на горивата инвестицията се избива за 1-2 месеца ако фирмата ползва интензивно автомобилите.Тъй че вероятността да е монтирано нещо е голяма

Коментар

А със закупуване на такава джаджа(GPS заглушител) ефект има ли ?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Има, но и ти оставаш без телефон! Обаче като загасиш двигателя и онова ще изпее всичко на централата!
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X