Може ли да ми препоръчате програма за конвертиране на pdf файл към word документ. Може и от снимка да е. Имах на стария компютър такава, но изобщо не мога да се сетя каква беше.Търси се и от jpg(снимка) към word документ. За предпочитане безплатна, тъй като ми трябва само за известно време.Задължително трябва да се справя с кирилица.Пробвах кракната Аbbyy fine reader, но не съм доволен, много бавно става и рядко от първия път Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма pdf - word и jpg - word?
Collapse
X
-
ABBYY Fine reader на мен ми върши прекрасна работа - пробвана е за чешки, словашки, английски и български. Справя се с всички пдф-и и картинки. Някои PDF файлове поддържат копи-пейст, но ако копираш кирилица трябва клавиатурата ти да е ... на български поне Езика т.е.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Foxit сега го пробвах, за "оригинален" pdf е направо идеално, много ми хареса мерси Ама от сканиран pdf не става...Сега ще опитам и Wondershare PDF to Word.А програма от картинка(pic/jpg) да го прави в Word ? Проблемът е, че имам един много дебел стар учебник(който няма от къде да намеря на книжен носител) сканиран на jpg, който исках да го прехвърля на Word и като чета направо да си редактирам каквото искам.
Коментар
-
vital написа:Foxit сега го пробвах, за "оригинален" pdf е направо идеално, много ми хареса мерси Ама от сканиран pdf не става...Сега ще опитам и Wondershare PDF to Word.А програма от картинка(pic/jpg) да го прави в Word ? Проблемът е, че имам един много дебел стар учебник(който няма от къде да намеря на книжен носител) сканиран на jpg, който исках да го прехвърля на Word и като чета направо да си редактирам каквото искам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
vital написа:Foxit сега го пробвах, за "оригинален" pdf е направо идеално, много ми хареса мерси Ама от сканиран pdf не става...Сега ще опитам и Wondershare PDF to Word.А програма от картинка(pic/jpg) да го прави в Word ? Проблемът е, че имам един много дебел стар учебник(който няма от къде да намеря на книжен носител) сканиран на jpg, който исках да го прехвърля на Word и като чета направо да си редактирам каквото искам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
jenshen73 написа:ABBYY Fine reader на мен ми върши прекрасна работа - пробвана е за чешки, словашки, английски и български. Справя се с всички пдф-и и картинки. Някои PDF файлове поддържат копи-пейст, но ако копираш кирилица трябва клавиатурата ти да е ... на български поне Езика т.е.Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар