Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - как да разбера къде ми е пратката -БГ пощи и митници

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ - как да разбера къде ми е пратката -БГ пощи и митници

Колеги, може ли някой да помогне със съвет, поръчах си от щатите предмет на стойност около 140 долара, имам и номер за проследяване.Проблема ми е, че вече доста време седи в някой склад или хале на митницата или пощите, без никой да ми се обади да отида да си го получа.
    Код:
    Arrival at Post Office, February 21, 2012, 9:22 am, BULGARIAYour item is being processed by customs in BULGARIA at 9:23 am on February 21, 2012.
    Това са последните 2 реда на страницата с проследяването на стоката, има ли начин да разбера точно къде ми се намира пратката?

Отиваш в Пощенска станция при митница Бургас и по името ти правят справка, ако не се лъжа струва 1,20лв.

Коментар

Виж в старата поща преди там пристигаха пратките.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
        Виж в старата поща преди там пристигаха пратките.
        Лошото е, че там работят до 16:00, а аз се прибирам далеч след този час, реално трябва да си пусна ден отпуск за да си взема пратката.Мъча се да намеря някаква форма за проследяване по име на получател или нещо подобно, но или google-fu-то ми е слабо или няма нищо подобно.

Коментар

Колега, "гуглето" рови в бази данни и от там извлича информация. Няма как да знае къде ти е пратката, ако някой не е вкарал информацията в тези бази. Ясно е че е предадена на български митници, от там на татък трябва сам да си я намериш щом никой не те уведомява за пристигането и. Кофти тръпка, но така става при нас. Отивай да си я търсиш, че накой митничар може да се облажи с твойта пратка !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

пратката може да се вземе и друг човекдаваш му личната си карта и той действа
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
            X