Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върши ли работа Телефон 112- май не .

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Върши ли работа Телефон 112- май не .

Вчера ни се наложи да се обаждаме на телефон 112 .Ефект имаше след 8 то позвъняване и говорене, обясняване всеки път едно и също .Да дойде Бърза помощ и Полиция .Накрая и пожарна .Отне ми коло 3 часа .На мен лично губене на време .Общо взето да се закара един стар Безпомощен човек в някой от домовете за настаняване .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Ако и по телефона си го обяснил,както си го написал....Иска се време за осмисляне.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

112

Аз лично не съм говорил говориха 3 ма други дори и от полицията звъняха .

Коментар

Два пъти ми се е налагало да звъня...Единия път като ме удари рейса пред нас и втория път като се откърти лед от покрива на блока и ни изкърти климатика...Първият път се свързах веднага и госпожата отсреща беше адекватна...А вторият път беше ужас...Казва им се да изпратят гражданска защита ,за да изчистят леда от покрива ,защото ние няма как ,а онази пита точно 4 пъти "Ама няма ли кой да го изчисти този лед?"...Добре че всички спешни случаи да са към един телефон ,но системата май не е изградена ,както трябва...Доста често няма свързване просто...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Значи да звъним на 112 и да ни изринат снега пред нас ли?Това си е ваша сграда и вие си се грижите за нея. Никой не ви е длъжен.Никъде не им е вменено да почистват частни сгради.http://www.nspbzn.mvr.bg/default.htm"Доста често няма свързване просто"Това трудно може да стане, веднага системата прехвърля обаждането към друг център.Малко вероятно е толкова оператори да са заети едновременно."Общо взето да се закара един стар Безпомощен човек в някой от домовете за настаняване ."Не пишеш какво му е било на човека?Какви са тия пожарни, полиция и линейки за да се закара един човек?Линейката да не е такси?Освен това при двайсетина линейки за цяла София има приоритети и те не са в полза на някакъвдето просто трябва да се закара някъде. Защото аз така го разбирам, че на него дори не му е била нужнамедицинска помощ.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

тлефон 112

Ми дядото нещо му беше станало инсулт или подобно беше беше повърнал и нещо бялои не можеше да си отвори вратата а тя беше отключена ,,беше паднал до нея и щото целия апартамент пълен до горе с боклуци не можеше да се отвори вратата та полицаите викнаха едни от пожарната уж да влезнат през прозорец ама на 3етаж .Накрая отровихме врата през пантите -.имаше място в целия апартамент 50см на 80см празно колкото дядото да седне.

Коментар

На мен веднъж ми се е налагало да звъня на 112. С тях проблеми нямах, ама имах проблеми с линейката... 3 пъти ми звъняха да им обясня къде да отидат и че не могли да намерят адреса... А да кажеш че беше забутан из кварталите, ми то последния блок на изхода на Плевен. Аз не бях в града. Звъннах на братовчед ми, той ми докара неговата кола, тръгнах към Плевен от Луковит (45км - за около 30 мин го взех), беше миналата зима-сняг и лед и като стигнах, гледам линейката тамън спира пред входа... Та да знаете, че операторите на 112 са най-малкия проблем Има начини времето за реакция да се намали многократно но трябват пари и акъл.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да не дава бог да стигаш да чакаш на 112.Преди месец 30 минути нашите звънят и няма връзка с тях.И аз съм работила в колцентър и освен ,че са меко казано не ориентирани ,операторите са ги сабуирали с конкурс за наглост и некадърност. Не може да се обадиш с молба за линейка,защото при теб има човек изпаднал в безсъзнание вследствие на ниска кръвна захар/хипогликемия/. Обяснил си,че си дал необходимата първа помощ за конкретната ситуация,а отсреща да те питат" Ама тя защо и е ниска захарта,та е в кома Не искам повече да коментирам,че ще получа предупреждение за нецензурен език
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                  Да не дава бог да стигаш да чакаш на 112.Преди месец 30 минути нашите звънят и няма връзка с тях.
                  "Системата изключва възможността повикващия да не бъде обслужен. В случай, че няма свободни оператори в един център 112, който обслужва територията, от която е повикващия, обаждането се пренасочва автоматично към свободни оператори в друг център. Това по никакъв начин не влияе на качеството и бързината на услугата."
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                    Значи да звъним на 112 и да ни изринат снега пред нас ли?Това си е ваша сграда и вие си се грижите за нея. Никой не ви е длъжен.Никъде не им е вменено да почистват частни сгради.http://www.nspbzn.mvr.bg/default.htm"Доста често няма свързване просто"Това трудно може да стане, веднага системата прехвърля обаждането към друг център.Малко вероятно е толкова оператори да са заети едновременно."Общо взето да се закара един стар Безпомощен човек в някой от домовете за настаняване ."Не пишеш какво му е било на човека?Какви са тия пожарни, полиция и линейки за да се закара един човек?Линейката да не е такси?Освен това при двайсетина линейки за цяла София има приоритети и те не са в полза на някакъвдето просто трябва да се закара някъде. Защото аз така го разбирам, че на него дори не му е била нужнамедицинска помощ.
                    Аз котки нямам ,за да се кача на покрива на 8 етажен блок ,за да чистя лед!Пък и един съсед още го събират ,заради чистене на лед!
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

112 е МЕГА ПРОВАЛ, абсолютен особено за НЕобластен град, просто е пълна трагедия, страшно забавяне се получава докато се получи сигнала бил той за полицията, пожарната или бърза помощ

Коментар

trace написа:
                        dkenanova написа:
                        Да не дава бог да стигаш да чакаш на 112.Преди месец 30 минути нашите звънят и няма връзка с тях.
                        "Системата изключва възможността повикващия да не бъде обслужен. В случай, че няма свободни оператори в един център 112, който обслужва територията, от която е повикващия, обаждането се пренасочва автоматично към свободни оператори в друг център. Това по никакъв начин не влияе на качеството и бързината на услугата."
                        Колега цитатите с възможните въпроси и отговори,от вътрешната система на 112 са ок,виняги има логичен отговор за всичко,но реалната действителност е съвсем друг момент.Предполагам,че ще е по отдачно да минават някое и друго обучение /пряко свързани с длъжността им/.Предполагам знаете за какво говоря.
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Три пъти съм се обаждал:1. 7:30 сутринта. След буря едното знаме (27х5 метра) на тея новите 50 метрови пилони във Варна се беше откъснало наполовина и се вееше само на едно въженце. Отговор - Господине, това не е спешен случай, обадете се в общината. Моята реакция - Госпожо, общината работи след 8:30. трябва ли да се отскубне и да захлупи някоя кола или рейс на магистрален широк път и да стане мазало за да стане вече спешно?! Ами не било спешно вика... Обадих се на 166, разбрахе се с момчетата, след 10 мин имаше вече човек да го свали байрака...2. Вечер, след работа. На детелината за св. Константин и Елена, едната лампа се откачила и виси над пътя само на кабел... Подобна история на 112, на 166 момчетата ми благодариха за сигнала. След половин час лампата беше свалена.3. Нощем (Явор знае къде, говорили сме си за случката), между Търново и Севлиево, по шосето бродят коне... ниската скорост и късмет колега шофьор отпред (идваше отсреща и само дето не ме посрещна с челен сблъсък за да ме предупреди) ме запазиха да не се нацепа в коня, разминахме се с него на 1 педя буквално... Тоя път реших да си звъня директно на 166. Уви, вече няма такъв телефон, всичко се пренасочва май към 112. 10 минути разправяне за да разбере описанието "Посока Търново-София, между завода на Видима и бензиностанция Еко"... Извод: За мен това е пълен ташак и не само не работи, ами и за толкова години не се енаправило и нищо за да се оправи... Пълна гавра.едит: не помня завода, Видима или Идеал стандарт е там.... да не се хване някой сега за името

Коментар

bubachko написа:
                            едит: не помня завода, Видима или Идеал стандарт е там.... да не се хване някой сега за името
                            ее, завода е Идеал
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

По някога в желанието ни да дадем повече информация правим голяма грешка, а също като започнем да обясняваме.Може просто да се каже - "Мъж изпаднал в безпомощно състояние на този адрес". Като почнат да ви питат казвате просто - "Не съм медицинско лице, но не мирише на алкохол". Преди да се обадите помислете какво и как да го кажете, за да е кратко и ясно, вместо да се впускате в обяснения какво е повърнал или колко е кръвната му захар. Дори да кажете, че е получил гърч, докато дойде линейката ще е преминал.
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                              X