ici: подкрепям nikolovvd и добавям - да се изравнят планините, да няма недоволни. И ако може на всеки катастрофирал, който случайно се удари в някой предмет, да му се плащат вредни, защото пътят не е достатъчно безопасен. А ако удари друг автомобил, удареният да му плаща компенсация, защото се е озовал на пътя му, докато се е хързулка нагоре-надолу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))
Collapse
X
-
tomny написа:Мисля, че от предаването просто са пощадили колегата, защото един строителен инженер щеше да го направи на 5 стотинки в ефир.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Пожелавам успех на Ферарист в предаването! Аз също кандидатствах с имейл за участие, но явно не съм направил впечатление или пък тезата, която защитавах (беше на футболна тема ), не се е сторила интересна на екипа на предаването. Гледам тук някаква дискусия се е развихрила. Мнението ми е, че по нашите географски ширини преобладаващо живеят лоши хора и оттам идват всичките ни проблеми, включително катастрофите и убийствата. А конкретно за безопасността по пътищата, ако обществото, ЕС и всички други добри същества бяха толкова загрижени, досега трябваше със закон фабрично да се ограничи скоростта на всички автомобили до 90 км/ч и това е.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Моето мнение, пък, е че по нашите географски ширини преобладаващо живеят ДОБРИ и сговорчиви хора, и оттам идват всичките ни проблеми. подкрепям фабричното ограничаване на всички автомобили до 90 км/ч, и съответно искам хеликоптери за бърза помощ, полиция и пожарна! ако ме пита някой, де! П.С. и у нас стълбовете се правят на болтове. от около 30 годинибраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Не мисля повече да споря и тук, всички доводи са ми болезнено познати, те са едни и същи и в повечето случай са далече от логиката........залага се на някакъв криворазбран "екологичен" морал, на факта че тия били "тъпоумни" и карали с осемстотин кмч и едва ли не си заслужавали съдбата.......щото същите тия дето изповядват тоя морал и тая логика са винаги най - примерните, и никога не им се е налагало да бързат, и никога не ги е сърбяло седалището заради това че някой ги псува заради собствените им тъпонезнамси-какви изпълнения, който така или иначе всеки от нас понякога е принуден да прави заради своето ежедневие.......Една бяла държава винаги прави неща който да предпазят гражданите й от собствените си грешки, включително и от тия на пътя......Изкушавам се понякога на "екологичните" подръжници да им пожелая ако някой слънчев ден гръмнат в някоя слънчева дупка една предна дясна гума, или някой идващ насреща им ги натика в банкета по една или друга причина, да поемат към дървото което ще ги поеме юнашки без да мръдне, ще огъне возилото около собствените им телеса, независимо дали те са големи фенове на същото дърво около пътя и колко невинни се чустват заради създалата се ситуация......но въпреки това тия неща някак си не трябва да се пожелават на "ближния", независимо колко неприемлива е теорията му........ИНаче не мога да отрека че човек изпитва понякога едно леко и цинично задоволство когато някой си ден, някой негов познат "еколог" му звънне и с тих и слаб гласец му каже - "Батка, прав беше".........и разбереш после че същия тоя ти звъни понатрошен от болничното си легло, след като е уцелил единственото дърво в 5 километра околовръст......Ама ако тоя човек е ваш близък, роднина, приятел, родител, любовник или прочее, вие дами и господа "еколози" не си мислите че той е неква гад дето е трябвало да пукне на пътя, и дето от дървото е трябвало директно да бъде заровен в канавката, щото си заслужава съдбата, щото е карал с триста, и прочее прегрешения нали........почвате да се притеснявате, да цъкате с език, да се надявате нещата му да се оправят, да оздравее бързо.........НАЛИ?..........Мда......знам че това се надявате, ама нали трябва малко "моралисти" уж да сме........Започнете да си развивате логиката от горния момент, а не от там че било грешно да се отсече едно дърво........да грешно е по принцип......но все пак........Приключих с темата, лек ден.......
Коментар
-
Какви дървета, какви 5 лева? А сетих се! Големи дървета има сред нас - водачинте на МПС! 50% от катастрофите са от висока или несъобразена с пътните условия скорост.60% от катастрофите са в населени места.Не съм се задълбочавал в статистиката, но мисля, че само 1-2% са зъвършили в дърво. Ама заради няколко бълхи, дайте да изгорим дюшека!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Airfan написа:ФЕРАРИСТ написа:Изкушавам се понякога на "екологичните" подръжници да им пожелаяAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Не споделям мнението ти по въпроса с дърветата, но ти пожелавам успех в състезанието, защото си от наш’те Относно казаното тук:ФЕРАРИСТ написа:Мда, аз със 100, като пасажер
Коментар
-
Оф тая тема отива в пълната недействителност както повечето.Всеки търси под вола теле и си вика тва на мене не мое се случи.Да,ама не.И кво като позволената е 90,а той е бил със 100???Абе всички са големи моралисти и карат според позволеното от правилника,но аз един не съм видял като тръгна за някъде и карам със 100 на път за 90,щото метана е така и всички ме изпреварват.Баси морала явно караме по различни пътища или дизеляците карат с 80,щото по-нагоре тракат и бучат.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Оф тая тема отива в пълната недействителност както повечето.Всеки търси под вола теле и си вика тва на мене не мое се случи.Да,ама не.И кво като позволената е 90,а той е бил със 100???Абе всички са големи моралисти и карат според позволеното от правилника,но аз един не съм видял като тръгна за някъде и карам със 100 на път за 90,щото метана е така и всички ме изпреварват.Баси морала явно караме по различни пътища или дизеляците карат с 80,щото по-нагоре тракат и бучат.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ele написа:ici: подкрепям nikolovvd и добавям - да се изравнят планините, да няма недоволни. И ако може на всеки катастрофирал, който случайно се удари в някой предмет, да му се плащат вредни, защото пътят не е достатъчно безопасен. А ако удари друг автомобил, удареният да му плаща компенсация, защото се е озовал на пътя му, докато се е хързулка нагоре-надолу.
Коментар
-
ici: Случвало се е - нищо не е ставало. И през две дупки една след друга съм минавала с 80, нищо не е ставало, освен джантата на осморка - вероятно щото имам навика да държа волана с 2 ръце, не с 1 пръст или с цици.ФЕРАРИСТ: успех с представянетоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ici: Случвало се е - нищо не е ставало. И през две дупки една след друга съм минавала с 80, нищо не е ставало, освен джантата на осморка - вероятно щото имам навика да държа волана с 2 ръце, не с 1 пръст или с цици.ФЕРАРИСТ: успех с представянето
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:tomny написа:Мисля, че от предаването просто са пощадили колегата, защото един строителен инженер щеше да го направи на 5 стотинки в ефир.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар