Ами вие ми казвате това... Дотук голям процент от съфорумците виждам, че питаят завидна омраза към дърветата, която аз лично не съм забелязал да се е проявявала преди...малко по малко започва всичко да ви пречи, а?Аз пък казвам, че си умирам от кеф да пътувам по път, който има дървета. И ако имаше как да има непрекъснато дървета покрай пътя щеше да ми е най-добре! Защо? Много просто - нямаше да има нужда да ползвам климатик, защото асфалта нямаше да се напича от слънцето и да отдава непрекъснато топлина.Абе какво ли ви обяснявам...карайте с 200 по магистралите и все ще си намирате виновници и оправдания...със здраве!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))
Collapse
X
-
Както искате ме наречете но аз предпочитам автомобилите да са но пътища и паркинги дърветата в паркове градинки гори и други озеленителни пояси (а не обратно) месото в кебапчетата а соята в продуктите на които на етикета пише че съдържат соя и така нататък А според мен е нормално да има скоростни пътища по които мога да отида и да се върна за един работен ден до столицата примерно а не както дядо ми да пътувам 3-4 дни в посока Ти като си поръчаш нещо от другия краи на страната искаш куриера да ти го достави на другия ден нали? Как ще стане това ако лъкатуши камиона с 30 км през "гората" Просто смятам че плащам достатъчно за пътни такси и искам с тея пари да се строят или подобряват пътища а не да отиват за помощи на определен кръг "гласоподаватели" п.п.Съжалявам че много се отдалечихме от темата за което се извинявам и за това просто няма да пиша повече в тая тема
Коментар
-
Mupo написа:Тука стана нещо като счупен телефон - всеки си защитава неговото, което пък няма нищо общо с питането.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Mupo написа:Тука стана нещо като счупен телефон - всеки си защитава неговото, което пък няма нищо общо с питането.
Коментар
-
nikolovvd написа:ici написа:... явно си много самонадеяна тогава и си мислиш че на теб това не може да се случи.не ти препоръчвам да изкарваш колата извън пътя в тревата, оттам няма връщане а в някой случаи и чакъла до самия асфалт може да те вкара в такова разбалансиране че да не разбереш какво ти се случва, е за такива ситуации става дума и те завършват на 99% в дърво, надявам се достатъчно ясно обясних А и гледай да не думнеш в някоя дупка докато си караш извънградско в лек завой, не дай си боже да е мокро или снежно, ако ще и с всичко каквото имаш да си държиш волана, нямаш си на идея как ще ти отреагира колата в това приключение и тогава пак ще си говорим за дърветата
Коментар
-
http://www.telegraph.co.uk/motoring/..._safety_TX.pdf[quote:4a30b0be4f]Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Добреее малко спам...Всички в този форум са ми свидетели - никога не се вра и не питам, но този път не мога да се въздържа - предупреждението на @ele заради цитата на англииски език ли е ??? П.П. Нямам нищо против да ми изтриете мнението след като някой ми отговори== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ici написа:Сега че някой си мисли, че като спазва ограниченията и се движи със съобразена скорост колата му се движи по релси, че спира по релси и завива по релси си е негов проблем, а аварийните ситуации на пътя не идват от състезателно каране, напротив идват от малоумно и безхаберно каране, което е точно противоположното на карането на състезателното трасе== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Понеже един е предизвикал аварийна ситуация на пътя, не значи че и другият невинен който се движи край / срещу него примерно трябва да се забие в дърво, това е, не може да промениш хората, стандартите ни за безопасност на пътищата са на никъде, това включва дърветата.Относно бордюрите ни, да и те са много зле също, пак нямат нищо общо с на хората в съвременния свят а и като гледам не си ми разбрал същността на примерите, а тя е че изведнъж нещо непредвидимо се случва и те принуждава да извършиш действия които вадят колата от стабилното и състояние, дори и да караш със съобразена скорост преди това, а после пътят изведнъж се оказва тесен и ударът с дърво е 50:50
Коментар
-
Като излезеш от пътя, защото няма дърво, как мислиш ще се върнеш на пътя? Много просто с носилка и в линейка.Край пътищата освен дървета има и канавки. Когато напуснеш платното и гумите (дали едната или двете) пропаднат в канавката отиваш на покрив, ако не направиш няколко салта при по-висока скорост.От друга страна по пътя Асеновград-Смолян, ако няма дървета си долу в реката 20-50 метра свободно падане.Ситуации всякакви, но според закова си длъжен да спреш.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ici написа:0Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар