Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Успех на колегата ФЕРАРИСТ !
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

trace написа:
      Какво държи асфалта на Route 66
      Половин метър железобетон под асфалта
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Аз не съм съгласен с тезата на колегата. Междуградските пътища, освен начин да се придвижиш, са и удоволствие. Безопасността се постига с разумно шофиране, а не с премахването на дървета, мостове, сгради. Имайте предвид, че там не се движат само автомобили. Снимката, която пусна Иммортал, ме накара да пиша, това е пътя към Сен Реми, междуградски е, удоволствието да шофираш на такова място е несравнимо. Ето го още веднъж и от мен:
        Прикачени файлове

Коментар

Ама те дърветата, не блъскат колите... колите блъскат дърветата Както казва "ТуПак"... оръжията не убиват хора, хората убиват хора.

Коментар

Е да де,ама нали се сещате,че и с 90км. в час да се намажеш върху дървото,което освен че е предпоставка за това,ами и кореновата му система прави пътя на вълни ще станеш на мармалад.Предпоставките са много и най-честото е спукване на гума или скапано окачване.Няма полза от дърветата и другите производни покрай пътя.Иначе наистина евала на Ники.Браво!Щом го накара да си свали очилата дългия,считай се за преминал в следващия кръг.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Не си зле на екран. Достатъчно спокоен беше, според мен, и то при Слави - човек с его, което винаги малко или много притеснява събеседниците.Може да ползваш споровете във форума за загрявка преди истинските битки в шоуто. Колкото по-люти са тук, толкова по-лесни ще ти се струват там.Успех ти желая!

Коментар

Уважавам мнението на колегата ама на фона на тая масова сеч и все по-некачествен въздух,който дишаме всяко отсечено дърво си е престъпление срещу човечеството дори.Според мен по-упорито трябва да се искат КАСЧЕСТВЕНИ ремонти на опасни пътища,защото много ПТП-та стават заради счупване на автомобила или един кривва заради дупка,друг го удря и става мазало...това е ежедневно и в градовете и извън тях.Всеки криволичи вкл. и аз и това ми се струва по-опасно отколкото някакво дърво край пътя.Вместо изсичане аз предлагам поставяне на мантинели на рискови места.Но преди всичко трябва ние да променим себе си.Всичко останало е "лекуване" на последствията,а не на причината за тях!
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

По пътя към Плевен преди Долни Дъбник има една права отсечка която е с дървета и от двете страни. Този път зимата става като стъкло и всяка зима има загинали след удар в дърветата може всеки да ги види некролозите когато пътува от там.
                  Обичам си работата.

Коментар

Браво колега!ЕВАЛА

Коментар

Ники,кога ще стане ясно дали ще те гледаме и в самото предаване,а не само на кастинг?
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Надали ще има продължение, Славчо каза че тва е интересно, но че надали ще намерят или навият някой от АПИ или КАТ(щото другата тема беше свързана с КАТ) за опонент.......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )

ФЕРАРИСТ написа:
                          Надали ще има продължение, Славчо каза че тва е интересно, но че надали ще намерят или навият някой от АПИ или КАТ(щото другата тема беше свързана с КАТ) за опонент.......
                          Глупости Славчови .Това потвърждава мнението ми , че тоя юнак е бил и продължава да е маша в ръцете на властта , независимо от кой цвят е тя.С всичките си бъзици прави само повдига популярността на властимащите.И забелязвам , че е безпомощен ако нещата излязат от сценарий.
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            То до някъде е вярно,че тях потърсиш ли ги за отговори на наболели въпроси хич ги няма.Поне (майор)гл. инспектор Костов да извикат за художествено изясняване на позициите на КАТ относно катастрофите. Ако не двубой ,поне комедия щеше да стане.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Valentin_V написа:
                              По пътя към Плевен преди Долни Дъбник има една права отсечка която е с дървета и от двете страни. Този път зимата става като стъкло и всяка зима има загинали след удар в дърветата може всеки да ги види некролозите когато пътува от там.
                              Всъщност не е от дърветата, а от несъобразената скорост по поледения път. Всички катастрофи стават заради хората, а не заради ландшафта. Ако е хубав пътя - ще е превишена скорост, а ако е кофти път - несъобразена такава....
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей сега стана войната на думи.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X