Успех на колегата ФЕРАРИСТ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))
Collapse
X
-
Аз не съм съгласен с тезата на колегата. Междуградските пътища, освен начин да се придвижиш, са и удоволствие. Безопасността се постига с разумно шофиране, а не с премахването на дървета, мостове, сгради. Имайте предвид, че там не се движат само автомобили. Снимката, която пусна Иммортал, ме накара да пиша, това е пътя към Сен Реми, междуградски е, удоволствието да шофираш на такова място е несравнимо. Ето го още веднъж и от мен:
Коментар
-
Е да де,ама нали се сещате,че и с 90км. в час да се намажеш върху дървото,което освен че е предпоставка за това,ами и кореновата му система прави пътя на вълни ще станеш на мармалад.Предпоставките са много и най-честото е спукване на гума или скапано окачване.Няма полза от дърветата и другите производни покрай пътя.Иначе наистина евала на Ники.Браво!Щом го накара да си свали очилата дългия,считай се за преминал в следващия кръг.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Не си зле на екран. Достатъчно спокоен беше, според мен, и то при Слави - човек с его, което винаги малко или много притеснява събеседниците.Може да ползваш споровете във форума за загрявка преди истинските битки в шоуто. Колкото по-люти са тук, толкова по-лесни ще ти се струват там.Успех ти желая!
Коментар
-
Уважавам мнението на колегата ама на фона на тая масова сеч и все по-некачествен въздух,който дишаме всяко отсечено дърво си е престъпление срещу човечеството дори.Според мен по-упорито трябва да се искат КАСЧЕСТВЕНИ ремонти на опасни пътища,защото много ПТП-та стават заради счупване на автомобила или един кривва заради дупка,друг го удря и става мазало...това е ежедневно и в градовете и извън тях.Всеки криволичи вкл. и аз и това ми се струва по-опасно отколкото някакво дърво край пътя.Вместо изсичане аз предлагам поставяне на мантинели на рискови места.Но преди всичко трябва ние да променим себе си.Всичко останало е "лекуване" на последствията,а не на причината за тях!EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )
ФЕРАРИСТ написа:Надали ще има продължение, Славчо каза че тва е интересно, но че надали ще намерят или навият някой от АПИ или КАТ(щото другата тема беше свързана с КАТ) за опонент.......FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Надали ще има продължение, Славчо каза че тва е интересно, но че надали ще намерят или навият някой от АПИ или КАТ(щото другата тема беше свързана с КАТ) за опонент.......
Коментар
-
Valentin_V написа:По пътя към Плевен преди Долни Дъбник има една права отсечка която е с дървета и от двете страни. Този път зимата става като стъкло и всяка зима има загинали след удар в дърветата може всеки да ги види некролозите когато пътува от там.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар