Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    krasio_79bs: Споко, аз в думи не вярвам, особено казани в подобно предаване с доказан никакъв ефект, освен за вдигане на собствения рейтинг. ФЕРАРИСТ: Успех с участието. Не гледах цялото ти представяне, обаче не съм съгласна с тезата ти (това, което гледах) и мога да я оборя.
    Има си хас да не можеш ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
      ele написа:
      krasio_79bs: Споко, аз в думи не вярвам, особено казани в подобно предаване с доказан никакъв ефект, освен за вдигане на собствения рейтинг. ФЕРАРИСТ: Успех с участието. Не гледах цялото ти представяне, обаче не съм съгласна с тезата ти (това, което гледах) и мога да я оборя.
      Има си хас да не можеш ...
      Има си хас да е съгласна... :P
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Май ще трябва да почна да гледам пак бТВ Ама наистина много ми се ще ele и тя да иде там

Коментар

Успех колега! Дано нещата натам да се развият добре !
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )

Успех , Ники !!!
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ехаа, браво колега . Успех ти пожелавам. Ще почна да гледам Слави отново .
              ele написа:
              Не гледах цялото ти представяне, обаче не съм съгласна с тезата ти (това, което гледах) и мога да я оборя.
              ele, полиуретановите тампони са наистина по-устойчиви от гумените тампони .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Понеже не гледам телевизия, бихте ли ми обяснили накратко за какво става въпрос в това "Война на думи"? Изгледах клипа, колегата е железен пред камерата, все едно е участвал в десетки предавания досега :D, но не ми става ясно какви са правилата и крайната цел на формата. p.s. Слави се опули и чак си свали очилата от учудване, като разбра, че следващата участничка е кранистка
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Баси не знам защо ама адски кривоглед изглеждам по тивито........
                  Изглеждаш и доста по-смирен, особено като те насмита Слави да ти обяснява колко е добре да има производители
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )

dikanio написа:
                    Понеже не гледам телевизия, бихте ли ми обяснили накратко за какво става въпрос в това "Война на думи"? Изгледах клипа, колегата е железен пред камерата, все едно е участвал в десетки предавания досега :D, но не ми става ясно какви са правилата и крайната цел на формата. p.s. Слави се опули и чак си свали очилата от учудване, като разбра, че следващата участничка е кранистка
                    Той навярно си мисли , че кранистките трябва да са два метра високи ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ники, сега и аз изгледах клипчето. Някога, в древността, дърветата наистина са се насаждали покрай пътя с цел пазене на сянка. Това е още от времената, когато не е имало нито асфалт, нито нищо...а пътуванията с каруци са отнемали цели седмици. И сега покрай черните междуселски пътища все още си има дървета.Аз лично съм учил дисциплина "строеж на пътища" (в една от специализациите си) и наистина, ама наистина там не се е споменавало за това, което ти каза. Макар че е така и е много логично - кореновата система на дърветата при определени случаи поддържа пътя. В други случаи обаче спомага за по-бързото му разрушаване и напукване. Мога да дам примери със снимки. Ето само една, която намирам в нета - виж надигнатия тротоар и асфалт.А покрай магистралите дори и в България няма дървета - има ограда.Глей какъв хубав път във Франция:Изцяло съм съгласен обаче с тезата ти, че липсата на крайпътни дървета ще спаси човешки животи, спор няма. Подкрепям.

Коментар

Immortal написа:
                        Глей какъв хубав път във Франция:
                        Предполагам виждаш и разбираш че тва вероятно е градски път там, виждат се постройки......не прилича някак си на междуградски път, СН - ЯЛ да речем......А тва са снимки от Румъния.......там също подхванаха нещата по тоя параграф по междуградските си пътища.....
                        Прикачени файлове
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ще ти стискам палци!!!ПП:Като реша да сменям тампоните на носачите ,ще се замисля доста сериозно за полиоретанови...Вече знам от къде да ги взема... :D
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Какво държи асфалта на Route 66
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                              Осевата линия много крива, бе!!!
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

trace написа:
                                Рапицата у нивата и ейййй ония гоуемите кмъне дет се виждат у далекото. Принципно би трябвало да зависи от терена върху който е изграден даден път.Едвали върху скалата има нужда от укрепване.Също така зависи и от дървеният вид и неговата коренова система.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X