ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))
Collapse
X
-
avvasilev написа:ele написа:krasio_79bs: Споко, аз в думи не вярвам, особено казани в подобно предаване с доказан никакъв ефект, освен за вдигане на собствения рейтинг. ФЕРАРИСТ: Успех с участието. Не гледах цялото ти представяне, обаче не съм съгласна с тезата ти (това, което гледах) и мога да я оборя.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Понеже не гледам телевизия, бихте ли ми обяснили накратко за какво става въпрос в това "Война на думи"? Изгледах клипа, колегата е железен пред камерата, все едно е участвал в десетки предавания досега :D, но не ми става ясно какви са правилата и крайната цел на формата. p.s. Слави се опули и чак си свали очилата от учудване, като разбра, че следващата участничка е кранистка
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баси не знам защо ама адски кривоглед изглеждам по тивито........Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )
dikanio написа:Понеже не гледам телевизия, бихте ли ми обяснили накратко за какво става въпрос в това "Война на думи"? Изгледах клипа, колегата е железен пред камерата, все едно е участвал в десетки предавания досега :D, но не ми става ясно какви са правилата и крайната цел на формата. p.s. Слави се опули и чак си свали очилата от учудване, като разбра, че следващата участничка е кранисткаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ники, сега и аз изгледах клипчето. Някога, в древността, дърветата наистина са се насаждали покрай пътя с цел пазене на сянка. Това е още от времената, когато не е имало нито асфалт, нито нищо...а пътуванията с каруци са отнемали цели седмици. И сега покрай черните междуселски пътища все още си има дървета.Аз лично съм учил дисциплина "строеж на пътища" (в една от специализациите си) и наистина, ама наистина там не се е споменавало за това, което ти каза. Макар че е така и е много логично - кореновата система на дърветата при определени случаи поддържа пътя. В други случаи обаче спомага за по-бързото му разрушаване и напукване. Мога да дам примери със снимки. Ето само една, която намирам в нета - виж надигнатия тротоар и асфалт.А покрай магистралите дори и в България няма дървета - има ограда.Глей какъв хубав път във Франция:Изцяло съм съгласен обаче с тезата ти, че липсата на крайпътни дървета ще спаси човешки животи, спор няма. Подкрепям.
Коментар
-
Immortal написа:Глей какъв хубав път във Франция:Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ще ти стискам палци!!!ПП:Като реша да сменям тампоните на носачите ,ще се замисля доста сериозно за полиоретанови...Вече знам от къде да ги взема... :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
trace написа:Какво държи асфалта на Route 66
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар