Здравейте, колеги! Днес, за съжаление, си загубих панела за CD-то в колата. Плеърчето е Pioneer DEH-P3630MP. Дали мога отнякъде да намеря панел? Прегледах нета, включително и Еbay, но за съжаление без резултат. Ако някой има идея откъде мога да намеря, ще се радвам да сподели. Вариантът да купя цял плеър на старо не ме радва особено, но ако се намери на поносима цена, е вариант. Поздрави, T-Jet!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панел за CD - откъде
Collapse
X
-
кола
Може да има на Горубляне иначе нов СДиhttp://www.ljclub.net/ама нещо няма същия модел дали ще стане питай Pioneer DEH-3000 MP - 92 леваPioneer DEH-3300 UB - 63 леваPioneer DEH-3900 MP - 75 лева
-
Re: Панел за CD - откъде
T-Jet написа:Здравейте, колеги! Днес, за съжаление, си загубих панела за CD-то в колата. Плеърчето е Pioneer DEH-P3630MP. Дали мога отнякъде да намеря панел? Прегледах нета, включително и Еbay, но за съжаление без резултат. Ако някой има идея откъде мога да намеря, ще се радвам да сподели. Вариантът да купя цял плеър на старо не ме радва особено, но ако се намери на поносима цена, е вариант. Поздрави, T-Jet!FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: Панел за CD - откъде
@rebelБлизо съм до Левски, ако намериш инфо, може да отскоча да погледна. Мерси!@galinchoooЗа нов панел знам, че е безумие да се купува, въпросът ми беше дали мога да намеря отнякъде да закърпя положението. Иначе е ясно, че ще се купува ново @klucharМерси, ще пробвамFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар