Още малко ще ги трая да ми ги превъзнасят немските каски, и не само ще заключа темата, ами и ще ги бананизирам. Да си ходят по швабските форуми да си ги хвалят... (майтапя се! )
Не знам какво значи ’’пипана’’, не съм казал че им се разваля нещо нали? Човека иска хем да върви хем да харчи малко, какви са тия Ксари 75к.с. дето му предлагате
Ами според мен е много приличен автомобил с нисък разход и добър вървеж.Ти не го сравняваш с твоя турбо-самолет нали?Няма да е честно Същите Ксари имат и 1,6 109к.с. двигател - не му знам болежките,но съм карал и не се усеща мноого по-мощно от 1,4ката,но е пак доста икономичен дори в града,поне онзи беше.Икономичен,пъргав и бърз автомобил е казал колегата,аз давам идеи.То е ясно,че икомомичка бегачка е трудна работа.Още една Peugeot 106 Sport 1,4 75к.с. - това е със същия двигател,като ксарата и върви,като стрела.Има и 106 Rallye 1,6 120к.с.,като при саксото(те са почти еднакви двете маи де..).От италианските коли освен нещо с JTD или голям бензинов двигател на газ/метан,не се сещам какво ще му хареса хем как върви,хем как гори.Давам съвет и извън италианките,за коли с които съм имал досег и горе-долу отговарят на изискванията.Успех на колегата,доста ще има да се ориентира.
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Чак пък турбо самолет, върви, но се свиква и с това. Не е кой знае какво.Не знам как 75к.с. на това купе могат да вървят. Имаме Гранде 1.4 16V 95к.с. и върви прилично, но нищо повече от прилично не мога да употребя, представям си по горен клас кола с 20 коня надолу.Както и да е, автора на темата която стана 4 страници не се е включвал май от 1та страница, а ние само си пишем Може би колегите е редно да му препоръчат някое Стило, аз не ги знам здрави ли са.
И аз да изкажа едно мнение. Аз бих избрал Алфата или Саксото. От всички изброени Алфата ми е най-красива, отпред, отзад, отвън, отвътре, отвсякъде. А фейслифтът е още по-готин. Ама дизел на Алфа, както казваше един водещ - "да сложиш дизел на Алфа е като да нарисуваш мустаци на Мона Лиза". Стилото всеки си го знае, че е проблемен модел, но пък е забавно. Ако ще си взимам Стило, бих си взел само и единствено Абарт варианта след 2006-та с ръчната кутия.Саксото ме радва, няма особено красив интериор, но все пак. Консерва е да, ама аз си падам по консервени мадами. Все пак карам Пунто . Голфът ми е грозен отвсякъде, а и скучен, но си е здраво желязо. За мен предпоследен в класацията, но за някои първи в списъка . Пежото с нищо не ме впечатлява, честно казано и заслужено заема последното място в моята класация. Аудито си е Ауди, добро е, но не ме грабва.А относно бензин или дизел. Винаги бензин, дори и запалката ми е на бензин Ето ги и подредени според моите предпочитания:1. Алфа 1472. Ситроен Саксо3. Фиат Стило4. Ауди А35. VW Голф 46. Пежо 206
Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
По ирония на съдбада е точно така (Алфа 156 ако не ме лъже паметта). Но и да не забравяме кой е създал прототипа на модерния комън рейл - Magneti Marelli, Centro Ricerche Fiat и Elasis. Гаранция от Фиат са се изяли, че са продали прототипа на Бош за доработка и пускане в масово производство )))
Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
"да сложиш дизел на Алфа е като да нарисуваш мустаци на Мона Лиза".
да и аз съм на това мнение за дизела. Но ме притеснява разхода на 1.6 TС най вече. Иначе на вид и екстри алфата ме грабва най много. Иначе има няколко обяви на 1.6 TС с gas ама незнам сигорно това ще е решението .
"да сложиш дизел на Алфа е като да нарисуваш мустаци на Мона Лиза".
да и аз съм на това мнение за дизела. Но ме притеснява разхода на 1.6 TС най вече. Иначе на вид и екстри алфата ме грабва най много. Иначе има няколко обяви на 1.6 TС с gas ама незнам сигорно това ще е решението .
Че то да сложиш газ или метан не е ли същото??? По-добре дизел - по-малки са мустаците, иначе с газ направо опират в тумбака.Не мога да разбера защо си купувате тип спортна кола и я наблъсквате с газ? Ако искате по-нисък разход или по-евтина поддръжка, ми купете си евтина кола с нисък разход и евтина поддръжка. Купувате си коли, които изяждат по няколко заплати годишно за поддръжка и ви е грижа колко ще изгори?!? Моят съвет е: взимай ситроена или пежото, зависи коя ще е в по-добро състояние.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
По ирония на съдбада е точно така (Алфа 156 ако не ме лъже паметта). Но и да не забравяме кой е създал прототипа на модерния комън рейл - Magneti Marelli, Centro Ricerche Fiat и Elasis. Гаранция от Фиат са се изяли, че са продали прототипа на Бош за доработка и пускане в масово производство )))
Още по голямата ирония е, че дизеловите двигатели на ’Алфа Ромео’ са в пъти по-по-най от бензиновите, с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на V6 П.П.Прототипа на Комън Рейл го е създал немец.... бая години преди жабарите да го вградят
Еле, ще се изумиш като видиш какви коли зареждат по метан-станциите...То не бяха X5-ци, не бяха ML-и, не бяха S-класи... Само постой 30 минути до някоя метан-станция.А и не виждам никаква логика, при наличието на 3-пъти по-евтино гориво, колкото и да си богат, да плащаш 3-пъти по-скъпото, поради някакви неясни "правила за обществено поведение"...
И аз имам малки колебания за избора на нова кола! Направих с моята същото като колегата и стария Фиат е тотал щета Спрял съм се на Фиат Мареа 1,8i 16V комби, защото ми трябва да е малко по-широка за моята работа.Моля да ме посъветвате дали е добър избора ми? Мисля да и сложа и газ за да му излиза края че с тези цени на горивата е Ад.
Коментар