Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не дават да ползваме скайп от служебните компютри :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    Тая тема ме подсети за едно мнение от темата за винетките "Аз да им взимах парите на немците щях да си плащам таксите" ... а ако па и работехме като немците цена нямаше да имаме
    Приятел, опитвал съм, даже и повече от немците съм бачкал, ама келепир - НУЛА :D Една голяма кръгла нула. Намразиха ме колегите с които ходех по обектите, щото няма скатавка, няма почивка, няма ама то и така може да се направи. Само един обяд и после пак бачкане, връщаме се от обектите и след края на работното време и получавахме ... "браво" , демек "мерси". Обаче има една приказка - "За мерси не ме търси". И какво стана на края, започнах да се правя на ударен и ме изритаха. Е няма как брат, в наща мила родина е така - бачкаш малко и вземаш малко. Бачкаш много и пак вземаш малко, ама с бонус "мерси" :D А кой трябва да направи така че да вземаш много ? - този дето му даваш заплата като си плащаш таксите. Ама явно той не знае как да си изкара заплатата, а всички страдаме от това. Точно за това тая "държава" няма да се оправи, докато някой не ни пороби отново.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Айде стига с тия немци, колко ли па повече да работят от нас! Имат силни политици, които защитават интересите на страната си, а нашите само гледат да ни острижат. Една овца обаче, не може само да я доиш и да й стрижеш вълната, трябва и да хрупа нещо. Нашите политици продължават да се опитват да ни научат да не ядем, като магарето в приказката. Е нема да стане, магарето се гътва в крайна сметка, натам върви и България.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

rebel написа:
        Гадове! Ако и ФФБ ти забранят - напускай! :D
        Колеги при мен не само,че не мога да ползвам скайп,но не мога да кача нищо външно като програма на компа,а и имам дни когато имам ристрикции и за интернет/смо няколко определени сайта са достъпни,включително и ФФБ.Ама каквото е ,това
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Едва ли работим по-малко от останалият свят, просто получаваме по-малко и за това сме си виновни само и единствено ние.

Коментар

Working...
          X