Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не дават да ползваме скайп от служебните компютри :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не дават да ползваме скайп от служебните компютри :(

Не стига че са ни блокирали фейсбука и всички уеб проксита, ами днеска и получих някакъв заплашител и-мейл че ще ни наказват ако ни хванат.
    Код:
    Колеги,Моля да предупредите служителите в дирекциите, че съгласно разпореждане на Председателя се забранява ползването на Фейсбук и Скайп от служебните компютри. При установено нарушение отговорност носи съответния служител.
    Та интересно ми е каква е тази отговорност като никъде не съм се подписвал че няма да ползвам скайп от служебния компютър?Могат ли да ме уволнят за това?И как ще разберат че съм ползвал скайп ако съм го изтрил преди проверката?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Не стига, че са Ви дали компютри, па и Скайп ще ползвате...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ми правилно - там си да работиш, не да ползваш скайп и фейсбук. Не знам какво очакваш - да подпишеш декларация, че се задължаваш да работиш на работното си място ли???
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

https://imo.im/
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Предлагам темата да се прекръсти на "Чувствате ли се прецакани, че не ви дават да ползват Скайп и Фейсбук на работното място"

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

При мен пък няма забрана на нищо. :D . На компа са отворени по цял ден скайпа на магазина и моя, както и фейсбука. Но на предната работа не беше така и според мен е правилно да е забранено, защото човек се разсейва и прави грешки.
            НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

На мен един път шефа ми вика на майтап - ще ти забраня скайпа - викам му, ще си го пусна на телефона, дето не мойш да ми го забраниш На другия ден не си пуснах скайпа, и вика от другата стая: "Пусни си скайпа бе!", че му е по-лесно да ми напише нещо, отколкото да ми вика от неговата стая

Коментар

И imo.im са ми спрели от firewall-а.Иначе скайпа не могат да му блокират трафика И още един въпрос. Накараха ме да подписвам 2 "декларации по чл.12 т.1. и т.2. от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси"И сега гледам че са ги качили с интернет и са публично достъпни.Не ми ли нарушават с това правата понеже сега всеки може да види какво точно работя, как се казвам, и какво и къде притежавам?Нали има закон за защита на личните данни?
                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

имо,им през прокси.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

infineon написа:
                    И още един въпрос. Накараха ме да подписвам 2 "декларации по чл.12 т.1. и т.2. от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси"И сега гледам че са ги качили с интернет и са публично достъпни.Не ми ли нарушават с това правата понеже сега всеки може да види какво точно работя, как се казвам, и какво и къде притежавам?Нали има закон за защита на личните данни?
                    Според мен ДА.Но в закона за личните данни навсякъде пише, че могат да ти ги показват, ако "закон изисква това" (в този смисъл де).В тоя закон за предотвратяване ... пише ли някъде, че трябва да са публично обявени в интернет?Ако не - в нарушение са.

Коментар

emzo написа:
                      имо,им през прокси.
                      Той и прокси не може да отвори.Според мен изобщо не е нужно да се правят опити, ако му е мила работата, разбира се. Иначе, има ли желание, начини винаги се намират.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Гадове! Ако и ФФБ ти забранят - напускай! :D
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Ами не знам, какво работи, но ..... наистина, заради един скайп и фейс да останеш безработен .... не е работа.Иначе просто решение - андроид телефон (имаш го), виваком нет(и това май имаш) и usb кабел(и това), ако нямаш рестрикции на самото ПС.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чрез сисадмина могат да видят къде ровичкаш през работно време и по КТ неуплътнението на работно време е по-кофти от самоотлъчка :D
                            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Като се замисля по лесно ще ми е да си взема лаптопа в кабинета и да му пускам нет от телефона. Ама за чий са ми го сложили тоя комп тогава. Иначе от телефона да влизам в скайп си е кофти работа.Иначе сис админа имам усещането че постоянно рови да блокира всевъзможни проксита, трябва да е някакво неизвестно прокси което го няма в листите.А това с неуплътнение на работното време какво ще рече? Както казах никъде не съм се подписвал под документ където да са ме уведомили официално че нямам право да ползвам скайп и фейсбук.
                              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                              X