Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в близките няколко години?! Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли фенове на старите и истински автомобили?
Collapse
X
-
Re: Има ли фенове на старите и истински автомобили?
lliilloo написа:Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в близките няколко години?! Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
lliilloo написа:Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в блиските няколко години?! Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1
Коментар
-
хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу якиex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу якиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
everton написа:за качеството на старите автомобили мога да кажа само хубави работи, но явно нищо не разбираш от "пластмаса".има такива полимери в момента, че са поздрави и по евтини от ламарината.no pain no pain
Коментар
-
everton написа:lliilloo написа:Като гледам новото производство на автомобили, се питам-от какви ли материали ще започнат да правят автомобилите в блиските няколко години?! Сега на мода е пластмасата,която е толкова нискокачествена,че бъркалките за кафе изглеждат все едно са направени от карбон. Поради тези ми съмнения и мисли си купих по-стара и истинска кола-Делта 1
Коментар
-
ivo098 написа:хех доста интересно мнение, обаче новото няма как да не е по добро от старото, не можеш да ме убедиш че имаш достатчно пари да си купиш и подържаш Либра, но въпреки това си купуваш Делта 1, просто е въпрос на възможности, тия митове за старите "олдскул" здрави яки коли и новите гадни не знам си какви не на мене, аз да имам пари за Алфа 159 или BMW E46 пък питай ме дали ше карам Браво, Типо или Делта 1 щото били стари и мноу яки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар