Здравейте, искам да карам С категория, тука в студентски има една фирма "Експрес-Б", точно на входа на блока ми е, обаче сега от нет-а разбрах, че се е казвала Авто-лир и прочетох неприятни неща за нея, има една друга idrive, трябва да проверя и нея, тя по читава ми се вижда в интерес на истината, гледам да е тука около студентски град, че не ми се разкарва много за тъпата теория... та някой ако има повече инфо за тези две фирми, ще съм му благодарен да сподели, трябва да отида до офисчето на тази idrive да ги питам за цена, тия експрес-б ми казаха 570 лева със всичко, което ми се видя малко всякаш, и ако си мислят, че ще докарат по-реална цена от късане на кормуване жестоко са се излъгали, направо ще ги попилея утре ще отида направо в офиса им да говоря на 4 очи с тях, направо им вадя "картите на масата" и да казват, другото ми изисквне е да карам при един и същи инструктор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Читава Автошкола в София
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
Колега всичко си е относително да ти кажа , аз карах в една школа в Дървеница пак ти е близо , доволен съм пък и всичко беше точно... Ако не се лъжа курса ми беше около 650 без таксата за изпита която е 50 лв. но това беше преди 3 години. Кара се на Актрос 2004г ако не се лъжа.Впрочем изпита ми беше от Бизнес Парка в Младост 4 до Шела в младост 2 общо около 5-7мин, :ДFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
nedialk00
кажи коя е днес се записах на психо в четвъртък съм от 9, дано мине всичко ОК и вече ще му мисля къде да се пиша
Коментар
-
Асенов и синове... Намира се до авто-мивка Боби90 на пътя от Дървеница към Младост (бул.Андрей Ляпчев) преди моста в дясно.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
nedialk00
днес ми беше практическият изпит за категория С, с две ръце ви препоръчвам автошкола "Росен-85" в кв.Хаджи Димитър - европейска обстановка, европейско отношение и истински професионалисти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар