Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    slonikon написа:
    учудващото е, че при десет пъти по-ниски разходи за труд, успяват да докарат същите цени на стоките.учудващо е, че градинките и парковете ни са неподдържани - ми нали съотнощението между доходите на една продавачка в кауфланд и на един градинар, чистач в благоустройството е същото като в Германия. и съответства на данъците ни. по-ниски или не, защо да не може да е чисто, окосено и подредено? от цената на метлата ли идва проблема, че е същата като в германия?ама тя е дълга и широка...
    Пет пъти го повторих - от хората е...Манталитет - скапан манталитет при това!Ако Бойко последните години каза нещо вярно, това е че мат’ряла е калпав у нас...Играчи на дребно, мижитурки, подлеци, крадци, скатавки и каквото още ти хрумне...Като спомена Кауфланд да ти кажа - и те имат ОГРОМНИ проблеми с човешкия матр’ял... Дето се вика - като махнеш един, да се чудиш кой да назначиш... Ще речеш - заплатите малки - ми да - всеки иска да почне с голяма заплата за съжелние, а не да се блъска 5 години в системата докато я постигне... Ама не става - не стига че няма ценза, ами и способности няма - или поне не се опитва даже да ги прояви... Това беше само пример.Та и пътищата заради това са такива, и всичко останало!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      че за какво да ги проявява за 300 лв тия способности? като е в безизходица човека, да не е роб? някой да не би да му е казал старай се, и ще получиш? напротив - всеки му казва - я виж опашката отвън. и не мисля, че наемника е кофти материал. аз поне не се чувствам такъв. обаче имам усещането че има изискване да си кофти материал, че да ти дадат куфарчето и да станеш "работодател"! или политик. "Та и пътищата заради това са такива, и всичко останало!"
      браво 1,6/90 - 09 г.

      Коментар

      Working...
      X