Ако бяха въвели тол такса да АМ "Тракия" сигурно никой нямаше да я ползва от София до Пазарджик!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Ако бяха въвели тол такса да АМ "Тракия" сигурно никой нямаше да я ползва от София до Пазарджик!
Коментар
-
mitenceto89 написа:Нито едните (67) нито другите (35) ще отидат за ремонта на пътищата - според мен. Ако ме убедиш в обратното ще съм ти благодарен. Наскоро Ферариста видя в какво състояние ми е окачването за 10-15 хил.км., като главно са навъртяни по пътя Ямбол-София и обратно. Не мисля, че е нормално да плащаме за нещо, което не получаваме.
Коментар
-
Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка
nikolovvd написа:Ако бяха въвели тол такса да АМ "Тракия" сигурно никой нямаше да я ползва от София до Пазарджик!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Дори и да се чувствам прецакан, най-вече заради състоянието на пътната мрежа, ако се налага да пътувам така или иначе избор нямам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Sev написа:ами виж колко струва поддръжката на пътищата, както и тяхния ремонт или цялостна подмянаслед това виж колко събират от винетки и сам прецени дали парите стигат за нещоа защо толкова малко се събират като винетки - заради такива като тебщом окачването ти се чупи от пътя София-Ямбол си представям за какво качество на окачването ти става въпроспредставям си ако пътуваш Ямбол-Средец...ще трябва да го сменяш всеки дена лятото пуснат новите отсечки от Тракия (която ще те води почти в Ямбол) и изцяло ремонтират кофтия участък около Пловдив (2013г.) пак ли ще кара по системата 35 лева?защото съм сигурен че не си купуваш винетка не като "протест" срещу състоянието на пътищата, а просто защото си намерил начин да ти излиза по-евтино
Коментар
-
coolboby написа:muns61 написа:coolboby написа:Поне тия 67 влизат в държавата, както и да ги използват - там са си!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
mitenceto89 написа:Ако трябва ще плащаме и по 200лв. за винетки, НО да отиват за ремонт на пътищата и да има видим ефект.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар