Чувствам се прецакан по природа... или националност?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Yavor написа:Колегата Румен Хинчев явно е пътувал по някакви много специални пътища в Румъния или пък дупките са били запълнени със сняг и затова не ги е видял.Там трагедията е в пъти по-голяма от нашата, а и те са със винетна система...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Yavor написа:Колегата Румен Хинчев явно е пътувал по някакви много специални пътища в Румъния или пък дупките са били запълнени със сняг и затова не ги е видял.Там трагедията е в пъти по-голяма от нашата, а и те са със винетна система...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Прецакан или не, винетката вече е на джама. Никой не го интересува как се чувстваш. Т’ва е истината.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Аз се чувствам много, ама много прецакан. Както каза Дидо, не само за винетката, а и за данъка и гражданската. Не мисля, че е нормално, ако някой 10 години не е имал нарушения (не визирам мен, защото съм още млад шофьор) и ако някой за една година има 15 да плащат една и съща сума за гражданска. Конкретно за винетката си мисля, че са много тези 67лв., защото не виждам по-добър резултат по пътищата след въвеждане на винетката. Аз лично съм кривил джанта на АМ Тракия. Мисля че това няма как да се случи по АМ в нормална държава от ЕС.Затова сега съм си поръчал от "другите" винетки за фиата (на 1/2 от цената). Упрекнете ме, ако искате
Коментар
-
Sev написа:значи 67 са много за поддръжка на пътищатаа 35 не са нищо и влизат в джоба на някой фалшификаторстранна логикаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Sev написа:значи 67 са много за поддръжка на пътищатаа 35 не са нищо и влизат в джоба на някой фалшификаторстранна логика
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар