Прецан се чуствам.Задължителна -добре.Ама поне да закърпват дупките по пътищата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка
Collapse
X
-
И аз не се чувствам прецакан.Всъщност не виждам никаква трагедия в магистрала Тракия. Според мен си е доста добра.Има известни неравности в дясната лента между Пазарджик и Пловдив, да, но пък аз карам предимно в лявата със скорост, с която просто прелитам над дупките (ай сега разпнете ме).А и много зависи от колата. В Капата дупки трудно се усещат.Снощи на връщане от Стара Загора нарочно загледах зейналите дупки по пътя - всъщност са само в Сливенския участък от края на Област Стара Загора до Нова Загора. Не са дълбоки обаче, просто друсат неприятно. Но и съм сигурен, че след няколко седмици ще бъдат оправени. И твърдя, че тези дупки преди снега ги нямаше. Пътувам много често по този маршрут.За колегата пуснал темата - колега - знам те що недоволстваш, ама за разкопаните улици в Сливен се сърди на бившия кмет. Пък и в града винетки не се искат. И аз до преди малко щъках из Сливен, и много много много псувах, ама... тва е положението.
Коментар
-
donnna написа:Не!Даже е ефтина за пътните условия като се замислите.... Кво му плащаш - 34 евра... половин резервоар нафта не мога да напълня с тея пари...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз не се чувствам прецакан.Дали ще е винетка или някъква друга пътна такса,все ще ми ги вземат тези 67лв.То положението с дупките не е от вчера.Карам си бавничко,заобикалям си ги и си слушам музичка.а магистралата е 130,като има дупки и неравности в някой участъци карам с ниска скорост за да мога да реагирам по адекватно.Важно ми е да стигна,а на да стигна бързо за където съм тръгнал.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Всеки който поне веднъж е карал например в Турция ще се чувства не прецакан ами не знам как като стъпи на родна земя. Преди 2 седмици, Истанбул - Малко Търново (250км - 2 часа път), Малко Търново - Бургас - 75км - 3.5 часа път на ледена пързалка с джип 4х4. В Турция въпреки, че пътя беше изчистен буквално до асфалт, снегорините бяха пуснали греблата до долу, хвърчаха искри от асфалта и осоляваха стабилно. А по нашите родни пътища добре, че късмета беше на наша страна и занесохме на едно Т кръстовише и вместо да завием продължихме с вратите напред. Не ми мисли ако беше някое дере, а повече от 20км/ч не сме вдигали, то на тоя лед си беше доста страшно. Колкото и пари да събират ние нормални пътища и след 100 години няма да имаме.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
geo_g написа:А към мърморещите колеги:Дали направихте нещо по въпроса? Примерно: Дали поне звъннахте поне на 112 да съобщите за опасни дупки, или за Вас компютърното/задклавиатурно форумно мрънкане е достъчно?Изобщо не очаквам, че след като си я купя и залепя, ще започна да карам по ново шосе, но се надявам, че ако повече колеги започнат да мислят като мен и колегата по-горе, има надежда.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Не мога да кажа че е скъпа цената за годишна винетка. Вярно пътищата не са кой знае какво, ама не са и толкова зле. Извинявайте ама за 67 лева си карам цяла година къде си искам, и колко искам. Само за сравнение в една съседна държава за 200км, с pay toll система, двупосочно излизат 20 лева! А пътищата са същите като тука, кажи речи.И друго нещо, ако искате пътища като в Германия, може би трябва да плащате данъци като немските!?Мен пък ме дразнят общинските данъци. Улиците из кварталите на нищо не приличат. Не говоря за дупки. Всичко само се кърпи и запълва. Освен някой по-голям булевард, не съм виждал на квартална улица да се направи хубав основен ремонт (махане стар асвалт, подравняване, полагане дебел слой нов асвалт, заедно с правенето на нови тротоари, алеи и т.н.)
Коментар
-
nikolce написа:И друго нещо, ако искате пътища като в Германия, може би трябва да плащате данъци като немските!?Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар