nikolce написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чувствате ли се прецакани от покупката на винетка
Collapse
X
-
Не се чувствам прецакан , а се срамувам .В съседните нам Турция и Румъния явно хайдуците не строят пътища. Изминах сума ти и километри в едни джендеми на север от гр. Сарай в Турция , ама дупка не видях .В Румъния до двуметровите преспи карах по сух асфалт.Явно тол-системата и системата на електронните винетки са по-добри от тая наш’та лепенка наречена винетка...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Истината е че няма кой да прави пътищата. Нали опита като дойде на власт ББ. Братко, Владко, не зна какво си...като махнеш доячите и не остава фирма която да направи пътищата. Искат достатъчно малко за да не е интересно на чужда фирма и в същото време крадат достатъчно много че пътищата да са зле. За мен в момента поддръжката и изграждането на нови пътища е някъде между ’по-добре някой дето краде отколкото никой’ и ’хвърляйте на възложителите по някой лев да не вземем да прогледнем’.Аз лично нямам идея защо са толкова ниски цените на винетките. Да не дърпам дявола за опашката, но реално можеха да бухнат едни 200лв и народа пак щеше да плаща. А оправданието ’и все пак при нас е най-евтино’ пак щеше да важи.
Коментар
-
ls1 написа:Истината е че няма кой да прави пътищата. Нали опита като дойде на власт ББ. Братко, Владко, не зна какво си...като махнеш доячите и не остава фирма която да направи пътищата. Искат достатъчно малко за да не е интересно на чужда фирма и в същото време крадат достатъчно много че пътищата да са зле. За мен в момента поддръжката и изграждането на нови пътища е някъде между ’по-добре някой дето краде отколкото никой’ и ’хвърляйте на възложителите по някой лев да не вземем да прогледнем’.Аз лично нямам идея защо са толкова ниски цените на винетките. Да не дърпам дявола за опашката, но реално можеха да бухнат едни 200лв и народа пак щеше да плаща. А оправданието ’и все пак при нас е най-евтино’ пак щеше да важи.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Като чета темата и виждам, че големия проблем хич не е в дупките. Проблема е, че вече народа се е примирил да го клецат и дори преобладават мнения от рода на "не карай като ти е скъпо", "стой си само в града и ползвай автобус " и т.н. Това за мен е проблема- мое задължение е да плащам, плащам колкото ми поискат, не съм аз определил да им дам 70 лв, а те толкова са казали- очаквам както аз им давам цялата поискана сума, така и те да си свършат цялата работа. И ми писна само от запълване, но като гледам вече и на това са доволни хората. Аз съм сигурен и в друго- ако стане 500 лв винетката, пътищатата ни пак ще са такива и пак зимата ще е виновна и т.н., просто някой ще кране не по 50 лв от винетка, а по 450. То по логиката на повечето тук- като не си върши полицията работата, да дадем съвет на хората "стой си вкъщи като те е страх навън", като не си вършат докторите работата - "лекувай се сам като са неграмотни", за учителите - ми учете си децата сами. Моите задължения ги изпълнявам-плащам си. И не си плащам да има дупки, защото и без да платя пак ще ги има. Чесно казано се чуствам прецакан и единствено факта, че не ми се занимава ме спира да си купя фалшива винетка. Не за да спестя 20 или 40 лв от това, а защото въпроса е принципен. И докато повечето мислят така- всичко ще бъде батак, макар че вече съм на 99%, че нищо няма да се промени към по-добро в идните години. Че те освен магаисталите, всички останали пътища са прокарани преди 50 години, аз не съм чул за нов прокаран път, освен и без това проектираните преди 30 години магистрали, от които правят по 3 км за 10 години и ги откриват с ебати почестите, а останалите 400 км си чакат.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
spark написа:Всеки който поне веднъж е карал например в Турция ще се чувства не прецакан ами не знам как като стъпи на родна земя. Преди 2 седмици, Истанбул - Малко Търново (250км - 2 часа път), Малко Търново - Бургас - 75км - 3.5 часа път на ледена пързалка с джип 4х4. В Турция въпреки, че пътя беше изчистен буквално до асфалт, снегорините бяха пуснали греблата до долу, хвърчаха искри от асфалта и осоляваха стабилно. А по нашите родни пътища добре, че късмета беше на наша страна и занесохме на едно Т кръстовише и вместо да завием продължихме с вратите напред. Не ми мисли ако беше някое дере, а повече от 20км/ч не сме вдигали, то на тоя лед си беше доста страшно. Колкото и пари да събират ние нормални пътища и след 100 години няма да имаме.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колегата Румен Хинчев явно е пътувал по някакви много специални пътища в Румъния или пък дупките са били запълнени със сняг и затова не ги е видял.Там трагедията е в пъти по-голяма от нашата, а и те са със винетна система...А иначе за винетката - не, не се чувствам прецакан, защото реално пътищата които разбиват колата ми най-много са тези, за които не трябва винетка - общинските! Иначе извън града е много по-добре отколкото беше преди няколко години.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колегата Румен Хинчев явно е пътувал по някакви много специални пътища в Румъния или пък дупките са били запълнени със сняг и затова не ги е видял.Там трагедията е в пъти по-голяма от нашата, а и те са със винетна система...А иначе за винетката - не, не се чувствам прецакан, защото реално пътищата които разбиват колата ми най-много са тези, за които не трябва винетка - общинските! Иначе извън града е много по-добре отколкото беше преди няколко години.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
jenshen73 написа:Винетката, както и в други теми съм писал е незадължителен елемент. Елемент на проста математика - за да стигна до Велинград от Варна с автобус ще платя малко над 130лв, а с колата - 160лв. за нафта, 67лв. за винетка и незнайно какви пари давани за поддръжка и прочие.
Коментар
-
pakumba написа:Като чета темата и виждам, че големия проблем хич не е в дупките. Проблема е, че вече народа се е примирил да го клецат и дори преобладават мнения от рода на "не карай като ти е скъпо", "стой си само в града и ползвай автобус " и т.н. Това за мен е проблема- мое задължение е да плащам, плащам колкото ми поискат, не съм аз определил да им дам 70 лв, а те толкова са казали- очаквам както аз им давам цялата поискана сума, така и те да си свършат цялата работа. И ми писна само от запълване, но като гледам вече и на това са доволни хората. Аз съм сигурен и в друго- ако стане 500 лв винетката, пътищатата ни пак ще са такива и пак зимата ще е виновна и т.н., просто някой ще кране не по 50 лв от винетка, а по 450. То по логиката на повечето тук- като не си върши полицията работата, да дадем съвет на хората "стой си вкъщи като те е страх навън", като не си вършат докторите работата - "лекувай се сам като са неграмотни", за учителите - ми учете си децата сами. Моите задължения ги изпълнявам-плащам си. И не си плащам да има дупки, защото и без да платя пак ще ги има. Чесно казано се чуствам прецакан и единствено факта, че не ми се занимава ме спира да си купя фалшива винетка. Не за да спестя 20 или 40 лв от това, а защото въпроса е принципен. И докато повечето мислят така- всичко ще бъде батак, макар че вече съм на 99%, че нищо няма да се промени към по-добро в идните години. Че те освен магаисталите, всички останали пътища са прокарани преди 50 години, аз не съм чул за нов прокаран път, освен и без това проектираните преди 30 години магистрали, от които правят по 3 км за 10 години и ги откриват с ебати почестите, а останалите 400 км си чакат.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Чуствам се прецaкан още преди да съм я купил ... Като я купя,се чуствам още по-прецакан.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар