dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Абе да си кажа, аз пак изкараах 100 май дава случайни числа според IP адреса, а то като го гледам тоя тест, май го решаваме ние по-ниско интелигентните, така като се замисля, щото си е чиста загуба на време. Интелигентен човек едва ли ще се занимава с такива щуротии :D Чиста проба преброяване на баламитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
snake написа:dikanio написа:Един обективен тест за интелигентност, според мен би трябвало да включва и въпроси от обща култура, не само логически задачи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Имаше една приказка, че да си интелигентен означава да знаеш за всичко по нещо, а да си умен означава да знаеш всичко за едно нещо. Физика може да е умен, но не е задължително да е интелигентен. Теста за интелигентност не може да е съставен само от задачи по математика или физика, защото поставя хората с енциклопедичен ум в много неизгодна позиция, а смятам че те би трябвало да бъдат определяни като интелигентни. (сега да не помислите, че аз се мисля за много интелигентен, пък видите ли теста не ме оценява правилно :D ) Една аналогия между човека и компютъра ще ми помогне да изразя по-добре как разбирам аз нещата - умният човек има много мощен процесор, специализиран да прави едно нещо и голям обем RAM-памет, а интелигентният има огромен харддиск, пълен с разнообразна информация. Естествено нищо не пречи някой да съчетава двете неща.
Коментар
-
PyMu
-
dikanio написа:Имаше една приказка, че да си интелигентен означава да знаеш за всичко по нещо, а да си умен означава да знаеш всичко за едно нещо. Физика може да е умен, но не е задължително да е интелигентен. Теста за интелигентност не може да е съставен само от задачи по математика или физика, защото поставя хората с енциклопедичен ум в много неизгодна позиция, а смятам че те би трябвало да бъдат определяни като интелигентни. (сега да не помислите, че аз се мисля за много интелигентен, пък видите ли теста не ме оценява правилно :D ) Една аналогия между човека и компютъра ще ми помогне да изразя по-добре как разбирам аз нещата - умният човек има много мощен процесор, специализиран да прави едно нещо и голям обем RAM-памет, а интелигентният има огромен харддиск, пълен с разнообразна информация. Естествено нищо не пречи някой да съчетава двете неща.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Абе за мене вашите коментари са си чисто оправдание на засегнат от недостатъчно висок резултат човек. Друг е въпроса кой колко смята за недостатъчно висок резултат - аз като изкарвам 130-140 викам - браво на мен бе! А имам един съученик, който сега работи в Гугъл ( да, в същия Гугъл) който решаваше тия тестове без никакви грешки за феноменално кратко време - за него моя резултат е нисък.Пак стигаме до дефиницията за умен и интелигентен. Не е задължително да си умен ( учил ), за да си интелигентен по природа.Ще използвам вашето сравнение с компютрите - интелигентния е този който има як процесор и голяма рам но харда му може и да е празен. Умния е този с пълния хард с полезни неща, макар че може и процесора му да не е от най бързите. Е - тези тестове измерват тактовата честота на процесора + пропускливостта на шината. За това колко ви е пълен харда и най-вече с КАКВО е пълен - има си други тестове. П.П. забравих да допълня че високо интелигентния мозък има потенциала да бъде умен, а ниско интелигентния - не. Все едно да искаш да можеш да работиш с последния Фотошоп на 486 процесор например....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
:D аз да посмъкна малко летвата на интелигентност на Фиат потребителите .Преди време съм решавал същите тия, определени от мен като щуротии, тестове по повод интервю за работа. Предупредиха ме обаче, че разполагам с ограничено време, което беше точно 7 мин, за които трябваше да съм попълнил всички въпроси. Сещате се, че след 15-20 въпрос по-скоро карах на "сляпо" отколкото да седна да ги мисля...резултата не помня точно, но беше нещо близко до 110, тогава бях на 25, с костюм, врътовръзка, сдухан от едночасово интервю на английски език с американец, който според мен говореше нещо близко до английския, ама не точно.Иначе според мен тия тия тестчета са полезни, но чак да са репер за интелигентност...Хората се развиват различно в различни интереси... :D
Коментар
-
PyMu
Immortal написа:PyMu написа:17 мин, 29г., жена
Коментар
-
Баш за интелигентност си е това с чертичките.Интелигентноста не включва обща култура като познания.Идеята тука е да схванеш логиката по кой признак са обединени.Аз изкарах 135 за 40 минутиМай всички дето не го харесват са изкарали нисък резултат. :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар