Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)

Привет на всички потребители на този форум. Студент съм и един от преподавателите ми даде доста интересна задача. Трябва да измеря средното IQ на определена група хора, като класифицирам резултатите по пол, възраст и местожителство. Искрено се надявам да ми помогнете Единственото, което трябва да направите, е да решите този тест, който е абсолютно безплатен - iqtest.dk. След това запишете резултата си, както и пол, възраст и местожителство. Мисля, че на доста от вас ще е много интересно да видите своя резултат, съпоставен с този на другите потребители. Искрено благодаря на отзовалите се

човек

Това ми звучи като спам -тъпите изскачащи реклами.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

102
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Правил съм си подобен тест, при това на английски език (който разбираемо не ми е роден). Резултатът беше 138.Представям си ако беше на български език теста Направих и този тест (в който обаче нямаше текстови въпроси, за разлика от предишния):Възраст: 40 (без един месец), местоположение: село.
        Прикачени файлове

Коментар

Дай тест на български език, нали уж ще класифицираш българи.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
            Дай тест на български език, нали уж ще класифицираш българи.
            Всъщност този тест е без текст на никакъв език, само картинки.Става и за българи.Навсякъде трябва да изберете липсващата картинка.

Коментар

"Проучване на средното IQ на любителите на FIAT "по-високо ще е от на голф сектата. със сигурност
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

А нали трябва да разбереш инструкциите...
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ти няма ли да се спреш вече??? Не си ли направи задачата??? Или трябва да генерираме трафик???http://www.bb-team.org/forums/viewth...ora.html....и т.н.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Добре де, не виждам що да не помогнем на момчето?Кво се дразните - като не искате - прескачате темата и толкоз.Явно изследва на различни групи IQ-то и си прави реферата На мен ще ми е интересно да се сравним с БМВ форума, примерно

Коментар

Дидо щом казваш, добре, може и така да е . Ама забелязвам че навсякъде оставя по едно мнение и толкоз. Никакъв интерес не показва към резултатите.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Авторът на темата е оспамил не само нашия форум

Коментар

nikolce написа:
                          Дидо щом казваш, добре, може и така да е . Ама забелязвам че навсякъде оставя по едно мнение и толкоз. Никакъв интерес не показва към резултатите.
                          Ми явно му трябват повечко резултати, не един-два И след седмица ще мине да си ги събере

Коментар

125 от мен; възраст : 21 местоположение : град

Коментар

Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X