Привет на всички потребители на този форум. Студент съм и един от преподавателите ми даде доста интересна задача. Трябва да измеря средното IQ на определена група хора, като класифицирам резултатите по пол, възраст и местожителство. Искрено се надявам да ми помогнете Единственото, което трябва да направите, е да решите този тест, който е абсолютно безплатен - iqtest.dk. След това запишете резултата си, както и пол, възраст и местожителство. Мисля, че на доста от вас ще е много интересно да видите своя резултат, съпоставен с този на другите потребители. Искрено благодаря на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
102Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Правил съм си подобен тест, при това на английски език (който разбираемо не ми е роден). Резултатът беше 138.Представям си ако беше на български език теста Направих и този тест (в който обаче нямаше текстови въпроси, за разлика от предишния):Възраст: 40 (без един месец), местоположение: село.
Коментар
-
Ти няма ли да се спреш вече??? Не си ли направи задачата??? Или трябва да генерираме трафик???http://www.bb-team.org/forums/viewth...ora.html....и т.н.
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар