Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dilyan-Z написа:
    Колегите,които са се явявали на психотест за С,Д категории да им е направил впечатление теста случайно :D
    Колега, там теста не е за интелигентност, а за това дали ти мислиш бързо. Там се прави за време, да се разбере аджеба, като минеш покрай един знак, ще успееш ли да го познаеш и да реагираш адекватно, не да мислиш с к’во може да го комбинираш, че да ти е по-голяма глобата като го нарушиш. Ти де си видял интелигентен шофьор бе Аз като съм бачкал като шофьор, ме избива на интелигенция, свързана с размисли върху поздравите до роднини на некоретни водачи на МПС по пътното платно Че то вече и с мойта кола като съм, ме избива на такава интелигентност.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

115 изкарах за около 9 минути, проблема е, че на последните 3-4 изобщо не видях да има някаква логика триъгълници, хиксове нули и нюанси на сивото, чертички разни ??? някой да има обяснение?

Коментар

115 като се мотах много, явно съм тъп, а последния въпрос го гледах 10мин. и нищо не можах да измисля .
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          Колега, там теста не е за интелигентност, а за това дали ти мислиш бързо.
          Ако имаш в предвид "покер" машинката със светлините,звуците и педалите,да така еНо това е втората му част,а първата е писмена.Не знам кога си карал психо и дали са променяни начините на изпитване някога.Когато карах аз,а впоследствие и подновявах,решавах точно този тест Това исках да кажа с предния си постКолкото до поздравите по роднини,смело мога да твърдя,че след благословия много ми олеква на душата

Коментар

van_dal написа:
            115 като се мотах много, явно съм тъп, а последния въпрос го гледах 10мин. и нищо не можах да измисля .
            И аз му отделих 10на мин само на него .... и изобщо не го разбрах Ще се радвам някой ако има обяснение за него и го сподели!

Коментар

Аз безкрайно се отегчих и го изоставих. На мен лично ми е безинтересен...не знам как е с другите. Може би е защото доста ми се спи.Ако имам излишно време утре и се сетя ще го направя П.П. Понеже в момента явно ме мързи да мисля, но не и да цъкам опитвам чисто статистически да видя коя точка преобладава като верен отговор, но каквото и да цъкам, дори и разбъркано по-малко от 80 точки не мога да изкарам... Хайде лека нощ от мен :D
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

39:
                Прикачени файлове

Коментар

Dilyan-Z написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  Колега, там теста не е за интелигентност, а за това дали ти мислиш бързо.
                  Ако имаш в предвид "покер" машинката със светлините,звуците и педалите,да така еНо това е втората му част,а първата е писмена.Не знам кога си карал психо и дали са променяни начините на изпитване някога.Когато карах аз,а впоследствие и подновявах,решавах точно този тест Това исках да кажа с предния си постКолкото до поздравите по роднини,смело мога да твърдя,че след благословия много ми олеква на душата
                  :D Покер машинката беше за реакциите, имаше картинки с разлики - за наблюдателност, а това дето го водят тук тест за интелигентност, си е чиста проба тест за логично мислеслене. На някои хора явно явно вече им е закърнял интелекта и се опитват да се направят на интелектуалци, решавайки логически задачи. Логически "мисли" компютъра, а още първия калкулатор е извършвал математическите оперзции, използвайки логика. От много време хората се се опитват да създадат изкуствен интелект, но за сега не са успели, поне по официални данни. Според мен не е възможно да се създаде реален тест за интелигентност, най-малко защото той трябва да е създаден от най-интелигентния човек. А как ще се определи кой е той, като няма кой да му направи тест за интелигентност ? Тук отново се появява въпроса кое е първо - кокошката или яйцето ?
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Тук отново се появява въпроса кое е първо - кокошката или яйцето ?
                    А всъщност този въпрос си има много прост отговор:Естествено, че първо е яйцето - снесено от друга птица и мутирало така, че да се излюпи кокошка.

Коментар

Ако: 2+3=107+2=636+5=668+4=96тогава 9+7=?Не го търсете отговора с гугъл тъй като знаем че гугъл знае всичко, а го решете

Коментар

ilkor написа:
                        Ако: 2+3=107+2=636+5=668+4=96тогава 9+7=?Не го търсете отговора с гугъл тъй като знаем че гугъл знае всичко, а го решете
                        Не съм търсил в Гугъл ама приложната математика не прощава 144 ли е ?
                        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

ilkor написа:
                          144П.П. Не прощава Обяснение:2+3=5 (х2) = 10 (умножаваме реалния сбор по първото събираемо)7+2=9 (х7) = 636+5=11 (х6) = 668+4=12 (х8 ) = 96и по същата логика:9+7=16 (х9) = 144

Коментар

x(x+y)
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
                              Dido_Lyubenov написа:
                              А всъщност този въпрос си има много прост отговор:Естествено, че първо е яйцето - снесено от друга птица и мутирало така, че да се излюпи кокошка.
                              Опа, ето го нашия гений :D

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                Immortal написа:
                                Dido_Lyubenov написа:
                                Опа, ето го нашия гений :D
                                Все едно да ме питаш "какъв цвят е небето" Всъщност си е точно така, няма нищо кой знае какво за обмисляне. Все от някакво яйце се е излюпила първата кокошка.

Коментар

Working...
                                X