Dilyan-Z написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
mnpenchev
115 изкарах за около 9 минути, проблема е, че на последните 3-4 изобщо не видях да има някаква логика триъгълници, хиксове нули и нюанси на сивото, чертички разни ??? някой да има обяснение?
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Колега, там теста не е за интелигентност, а за това дали ти мислиш бързо.
Коментар
-
Аз безкрайно се отегчих и го изоставих. На мен лично ми е безинтересен...не знам как е с другите. Може би е защото доста ми се спи.Ако имам излишно време утре и се сетя ще го направя П.П. Понеже в момента явно ме мързи да мисля, но не и да цъкам опитвам чисто статистически да видя коя точка преобладава като верен отговор, но каквото и да цъкам, дори и разбъркано по-малко от 80 точки не мога да изкарам... Хайде лека нощ от мен :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Dido_Lyubenov написа:Колега, там теста не е за интелигентност, а за това дали ти мислиш бързо.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ilkor написа:Ако: 2+3=107+2=636+5=668+4=96тогава 9+7=?Не го търсете отговора с гугъл тъй като знаем че гугъл знае всичко, а го решете
Коментар
-
Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:Тук отново се появява въпроса кое е първо - кокошката или яйцето ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:Тук отново се появява въпроса кое е първо - кокошката или яйцето ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар