112, 22 години, Габрово
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
infineon написа:Баш за интелигентност си е това с чертичките.Интелигентноста не включва обща култура като познания.Идеята тука е да схванеш логиката по кой признак са обединени.Аз изкарах 135 за 40 минутиМай всички дето не го харесват са изкарали нисък резултат. :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
PyMu
Интелект в случая е бързината, с която мозъка ти прави връзката между няколко неща, което няма нищо общо с познанията, не се учи, и 300 eнциклопедии да назубриш, не го променя, затова примера със Стани Богат няма отношение. Изчислено е, че с годините интелектът като коефициент спада, именно защото мозъкът е "обременен" един вид от познания. Затова и възрастта има значение. Това си е изследвано и не е до "аз си мисля, че.." или "според мен"...
Коментар
-
Мисля че грешиш относно това понятие. Интелект е да можеш да разсъждаваш, да вземаш решения и да преценяваш кое е правилно и кое не е. Съвременните компютри могат много бързо да извършват логически операции, но не притежават интелект. Примерно да събереш две числа и да кажеш отговора е логика, но да обясниш защо е така, се изисква интелект. Тези две числа, един компютър, пък и един стар калкулатор да вземеш, ще ги събере много по-бързо от теб, а по-интелигенен ли е от е от теб ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
dikanio написа:Сега ще си го вържа на фльонга щото имам малко точки на чертичките :D Сега ми дойде на ум друг идеален пример - един наистина добър тест за интелигентност са последните 3-4 въпроса на играта "Стани богат". Отговорете на тях, а тия тестове с чертичките не са важни.
Коментар
-
В общи линии всеки тест в Интернет е бошлаф работа ... в същия този Интернет има отговорите на ВСИЧКО ... не вярвам случайно авторът на темата да е сложил "" в заглавието.Дидо и аз имам диплома от средното 4,65 и бях един от 30 % в университета, които си направиха дипломните работи сами ... и направиха дипломните работи и на колежки ... не съм преписвал на изпит, не съм писал на лекции - само слушах ... Ето го моя резултат - задачка:истински ли е или съм преписвал?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Immortal написа:И аз това казах.Хората са казали: "Малко да е, ама на време да ти дойде" (за акъла става дума де )Пък аз все изпускам момента май майSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:dikanio написа:Сега ще си го вържа на фльонга щото имам малко точки на чертичките :D Сега ми дойде на ум друг идеален пример - един наистина добър тест за интелигентност са последните 3-4 въпроса на играта "Стани богат". Отговорете на тях, а тия тестове с чертичките не са важни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар