126, възраст почти 30, местоположение - у София, но се чувствам селянин на света :D (Mисля, че местоположението няма значение. Предполагам, знаете защо досега не е имало гражданска война в България - защото има само селяни :D ) Тия последните въпроси след 30-ти са доста трудни, явно съм имал добра успеваемост в налучкването :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Аз се доверявам на антивирусната. Интересно - и ФБ разправя същото като антивирусната при опит да препратя линка.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Dido_Lyubenov написа:snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Аз се доверявам на антивирусната.Интересно - ФБ разправя същото като антивирусната при опит да препратя линка.
До момента само две антивирусни програми са доказали качествата си на наистина антивирусни програми, но ти едва ли използваш някоя от тях, щом ти излизат такива фалшиви предупреждения. Успех !
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет.
Ползваш Symantec Corporate Edition. Преди мноооого години му набих шута, и повече изобщо няма да се занимавам с тоя "продукт". Колега, с това нещо, преди да го изхвърля за винаги, ден през ден преинсталирах Windows, защото то това освен да бръмчи, друго не прави. Вече 8 (осем) години ползвам една друга антивирусна и вирус не съм лепвал откакто съм с нея. Още една се доказа със същите качества, като тази която ползвам, но нея ползвах на служебния си лаптоп, защото беше с лицензен Windows, пък и беше слабичък за тази дето си ползвам у дома. Е, да тази ми струва едни 70 лв. на година с отстъпката, ама колко главоболия спестява ... идея си нямаш
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моля придържайте се към темата. Аз нямам антивиусна и съответно нямам проблеми с вируси. На теста изкарах 139 точки за 18:30 минути. Резултатът е изчислен на основа на резултатите на всички останали участници. Правих го преди няколко дни, не сега, на приложението за андроид. Там освен това 139, се изписва и абсолютният резултат, без оглед на останалите участници. По този показател имах 161 точки. На 29 години съм, от София.
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:а те тия IQ тестове според мен са малко бошлаф работа ама както и да е
Коментар
-
nedialk00
така е, прав си, но аз също така мисля и, че тест за интелигентност, неможе "да коли и беси", кой е по можещ и неможещ като цяло..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар