126, възраст почти 30, местоположение - у София, но се чувствам селянин на света :D (Mисля, че местоположението няма значение. Предполагам, знаете защо досега не е имало гражданска война в България - защото има само селяни :D ) Тия последните въпроси след 30-ти са доста трудни, явно съм имал добра успеваемост в налучкването :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)
Collapse
X
-
snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Dido_Lyubenov написа:snake написа:Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моля придържайте се към темата. Аз нямам антивиусна и съответно нямам проблеми с вируси. На теста изкарах 139 точки за 18:30 минути. Резултатът е изчислен на основа на резултатите на всички останали участници. Правих го преди няколко дни, не сега, на приложението за андроид. Там освен това 139, се изписва и абсолютният резултат, без оглед на останалите участници. По този показател имах 161 точки. На 29 години съм, от София.
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:а те тия IQ тестове според мен са малко бошлаф работа ама както и да е
Коментар
-
nedialk00
така е, прав си, но аз също така мисля и, че тест за интелигентност, неможе "да коли и беси", кой е по можещ и неможещ като цяло..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар