Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване на средното IQ на любителите на FIAT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

126, възраст почти 30, местоположение - у София, но се чувствам селянин на света :D (Mисля, че местоположението няма значение. Предполагам, знаете защо досега не е имало гражданска война в България - защото има само селяни :D ) Тия последните въпроси след 30-ти са доста трудни, явно съм имал добра успеваемост в налучкването :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

snake написа:
      Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.
      Предупреди си антивирусната, че ако те лъже така, ще я вкараш и нея в този списък :D Няма грижи с линка, но ми се пуши вече, а и нещо не съм в кондиция, по-късничко ще го пробвам пак. Сега стигнах до някъде и ме фана саклета - точно 100 ми показа, ма не го минах до края
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
        snake написа:
        Антивирусната ме предупреди, че този линк е в някакъв кофти списък на спам, измамнически и несигурни адреси.
        Предупреди си антивирусната, че ако те лъже така, ще я вкараш и нея в този списък :D Няма грижи с линка...
        Ти как разбираш има или няма грижи с линка? По това, че при достъпване на адреса не изписва "Аз съм измамническа страница!"? Аз се доверявам на антивирусната. Интересно - и ФБ разправя същото като антивирусната при опит да препратя линка.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

резултат: 118, възраст: 30, време: 35мин

Коментар

Не виждам проблеми с линка. Отварям го на работа, където съм с Касперски, и вкъщи където съм с NOD32, и на двете не показват проблем.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

snake написа:
              Dido_Lyubenov написа:
              snake написа:
              Предупреди си антивирусната, че ако те лъже така, ще я вкараш и нея в този списък :D Няма грижи с линка...
              Ти как разбираш има или няма грижи с линка? По това, че при достъпване на страницата не изписва "Този линк е измамнически, спам или несигурен!"? Аз се доверявам на антивирусната.Интересно - ФБ разправя същото като антивирусната при опит да препратя линка.
              Аз имам включени филтри на IE за подобни сайтове и McAfee SiteAdvisor, които никога до сега не са ме подвеждали. За този сайт не ме предупреждават, също така като го посетих нямше никакви опити нещо да се тикне в компа или да ми изкачат прозорци и каквито и да е глупости. Антивирусната също не се обади. Това са достатъчно много доводи да обявя сайта за безопасен, с моя опит със софтуер и интернет - общо казано. Ако това "ФБ" е както си мисля оня умрял браузър с лисицата, те съветвам най-искрено да се оттървеш от тая бъгня :D Също така Kasperski, Symantec и продукта им Norton, и разни кракнати версии на измислени антивирусни, не ме впечатляват със съобщенията си До момента само две антивирусни програми са доказали качествата си на наистина антивирусни програми, но ти едва ли използваш някоя от тях, щом ти излизат такива фалшиви предупреждения. Успех !
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Моята показва - корпоративна, легална версия на една от популярните антивирусни. При чекната опция за проверка на WEB трафика реагира на този линк. Пробвай да го препратиш през ФБ - и той не ще. Всеки да си преценява на какво да се доверява и на какво не в джунглата на интернет .
                  Ползваш Symantec Corporate Edition. Преди мноооого години му набих шута, и повече изобщо няма да се занимавам с тоя "продукт". Колега, с това нещо, преди да го изхвърля за винаги, ден през ден преинсталирах Windows, защото то това освен да бръмчи, друго не прави. Вече 8 (осем) години ползвам една друга антивирусна и вирус не съм лепвал откакто съм с нея. Още една се доказа със същите качества, като тази която ползвам, но нея ползвах на служебния си лаптоп, защото беше с лицензен Windows, пък и беше слабичък за тази дето си ползвам у дома. Е, да тази ми струва едни 70 лв. на година с отстъпката, ама колко главоболия спестява ... идея си нямаш

Коментар

Моля придържайте се към темата. Аз нямам антивиусна и съответно нямам проблеми с вируси. На теста изкарах 139 точки за 18:30 минути. Резултатът е изчислен на основа на резултатите на всички останали участници. Правих го преди няколко дни, не сега, на приложението за андроид. Там освен това 139, се изписва и абсолютният резултат, без оглед на останалите участници. По този показател имах 161 точки. На 29 години съм, от София.

Коментар

Баси, шефа по-умен от мене... затова е шеф, междувпрочем

Коментар

а те тия IQ тестове според мен са малко бошлаф работа ама както и да е

Коментар

nedialk00 написа:
                          а те тия IQ тестове според мен са малко бошлаф работа ама както и да е
                          Разбира се.За да е верен теста, трябва да отчита възрастта, пола, както и въпросите да не са само визуални. Решавал съм подобни тестове с въпроси, които имат и текстова част, трябва да дадеш отговор на някаква логическа задача, или да познаеш липсваща дума на непознат език, като имаш няколко примера и т.н. А тия са само за визуалната и логическата памет, но определено не обхващат всички възможности за "интелигентност".Но все пак са някакво мерило де, не че като имам високо IQ съм цъфнал и вързал... Доста от успелите хора са с много по-ниско IQ. Интелигентността не е всичко, определено трябва и голяма доза КЪСМЕТ. Пък и закваска от родителите също не е излишна

Коментар

така е, прав си, но аз също така мисля и, че тест за интелигентност, неможе "да коли и беси", кой е по можещ и неможещ като цяло..

Коментар

И аз това казах.Хората са казали: "Малко да е, ама на време да ти дойде" (за акъла става дума де )Пък аз все изпускам момента май май

Коментар

Един обективен тест за интелигентност, според мен би трябвало да включва и въпроси от обща култура, не само логически задачи.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X