Току що ми звънна брат ми от летището в Хиитроу...не може да се прибере, било някаква лудница....държали го 40 мин. в някаква стаичка гол........съблекли дори бебето /на три месеца/.......предотвратени били атентати с мощ по голяма от 2001-ва.........на къде отива този свят.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За лудницата на Хиитроу....
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
Логан
Сега поразджитках малко нюз-сайтовете...ми то било лудница....пишат за предотвратено взривяване на 18 самолета...много арестувани....малииииии.....ужас.......а на лондонските летища било ад........горкото братле и малкият Манол-чо....
Коментар
-
Логан
Може би ще ми се изсмеете, но на мен ми се вижда малко страшничко......представяте ли си Осама да "погледне" към нас.....олеле майко...с наще мазни, корумпирани мърди, дето една мутра не могат да озаптят.........ще ни скъсат гащите....Преди време, малко след атентатите в Испания, журналисти си направиха експеримент и сложиха съмнителен пакет до ЦУМ......снимаха с камера...познайте какъв беше резултата........
Коментар
-
Логан
е...имаме метро, летище, автогара........ама айде да не даваме идеи.......те и 20 човека да взривят, пак им е доволно...
Коментар
-
осама ме съмнява да дойде, ама кви проблеми ни чакат с турци и цигани след време не е истина. от родопите по "будните" турци ги испращат да учат в турция като това се финансира от турция и като се върнат - познайте. да не говорим за новини на турски, половината министри - турци, цигански партии, организации ........
Коментар
-
Mitko написа:everton написа:осама ме съмнява да дойде, ама кви проблеми ни чакат с турци и цигани след време не е истина. от родопите по "будните" турци ги испращат да учат в турция като това се финансира от турция и като се върнат - познайте. да не говорим за новини на турски, половината министри - турци, цигански партии, организации ........petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Я помислете малко по друг начин. Кой е видял че има бомби дали това не е опит да се подлуди обществото за пореден път и да се намерят оправдания да ти се ровят в личния живот /подслушвания и тем подобни/ както стана в Щатите. Да се намерят оправдания за огромните воени разходи и за касапницата в Ливан, да се подапли още някоя държава под предлог че търсят терористи пък между другото да и смучат нефта и много скоро 5 лв за литър бензин да не ни правят впечатление.
Коментар
-
stenli написа:Я помислете малко по друг начин. Кой е видял че има бомби дали това не е опит да се подлуди обществото за пореден път и да се намерят оправдания да ти се ровят в личния живот /подслушвания и тем подобни/ както стана в Щатите. Да се намерят оправдания за огромните воени разходи и за касапницата в Ливан, да се подапли още някоя държава под предлог че търсят терористи пък между другото да и смучат нефта и много скоро 5 лв за литър бензин да не ни правят впечатление.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
bahricin написа:Mitko написа:everton написа:осама ме съмнява да дойде, ама кви проблеми ни чакат с турци и цигани след време не е истина. от родопите по "будните" турци ги испращат да учат в турция като това се финансира от турция и като се върнат - познайте. да не говорим за новини на турски, половината министри - турци, цигански партии, организации ........
Коментар
-
ок прйключваме...не се засягам а й всекй йма правото на свое лйчно мненйе...мойте уваженйя й към теб *everton* само йскам да кажа за последно че не трябва да поставяме/те под едйн знаменател цяла общност йлй етнос...налй й бг турцйте са(преданнй на бг) равноправнй данъкоплацй както българйте й бй трябвало да са равноправнй гражданй налй...водата може да се мътй от двете странй, полйтйцйте за да сй пазят кокала трябва вйнагй да човъркат нещо...съгласнй лй сме важното е да няма напреженйе м/у хората й знам че няма...най добрйят мй прйятел е българйн от детсвото насам ,аз не се срамувам че съм турчйн й се гордея с българското сй гражданство, пея със цяло сърце й бг й тр нацйонален хймн...всйчко хубавоpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
bahricin написа:stenli написа:Я помислете малко по друг начин. Кой е видял че има бомби дали това не е опит да се подлуди обществото за пореден път и да се намерят оправдания да ти се ровят в личния живот /подслушвания и тем подобни/ както стана в Щатите. Да се намерят оправдания за огромните воени разходи и за касапницата в Ливан, да се подапли още някоя държава под предлог че търсят терористи пък между другото да и смучат нефта и много скоро 5 лв за литър бензин да не ни правят впечатление.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар