Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отстраниха шефа на КАТ-София заради сигнал на гражданин !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отстраниха шефа на КАТ-София заради сигнал на гражданин !!!

Не знам дали сте чели. Новина от преди малко. Ето я и цялата новина:Министърът на вътрешните работи Румен Петков ще отстрани днес временно от длъжност шефа на столичния КАТ Илия Илиев и началника на сектор "Регистрация" Томи Томов. Двамата ще бъдат отстранени до приключването на проверка, започнала в столичния КАТ, за разкриване на престъпна група, занимаваща се с регистрация на автомобили. След 6-месечна работа на полицията, градската и военната прокаратура са били задържани 7 граждани, сред които и синът на Илиев. Сигналът за корупция е бил подаден от гражданин. Проверката продължава, заяви министърът.Кажете си и вие мнението ...

Пфу ако не беше този(един от агентите) в КАТ трябваше да чакам поне 1 ден а с него стана за 3-4 часа.... престъпна или не помогна ми ...
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

хаха да бе ??? бъзикаш ли се ,от къде тая информация ??? хаххаха баси кефа тоя що мизерии ми направи с една кола и то само защото влезнах в 16.20 да ми слагат номерата не е хубаво да се злорадства ама възмездия винаги има ,хак да му е !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Тая новина от Фокус-а я копнах. Иначе и по новините гледах. Хак им е. Еле па на синчето му. Гледах един път как заплашваше едни КАТ-аджий с баща си и как щяло да им се случи случка ...

Коментар

The_Wicker_Man написа:
          Гледах един път как заплашваше едни КАТ-аджий с баща си и как щяло да им се случи случка ...
          Е затова няма да се оправим никога... Докато не спре злоупотребата с власт, и корупцията - ще тъпчем на едно място.
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Абе хората не напразно са казали: "Дай на простака власт и гледай сеир ...."

Коментар

The_Wicker_Man написа:
              Абе хората не напразно са казали: "Дай на простака власт и гледай сеир ...."
              Така си е напълно подкрепям мнението ти

Коментар

Working...
              X