Предварително се извинявам, ако има такава тема- модовете да трият!Идеята ми е всеки да споделя какви "козметики" използва за любимата....ааа, кола де... Аз разбира се като автор на темата ще повлека крак, даже днеска бях на автомивка :P Ползвам през по-студените и мрачни дни ОМВ или една друга автомивка(под надлеза в Пловдив, точно зад ОМВ-то), лятото си я мия пред къщи с кофа и гъби Ето и списък с продуктите, от които съм доволен:-препарат за табло Nigrin с аромат зелена ябълка- същото качество като Turtle Wax, но с 2-3лв по-евтин-"невидими чистачки" на Търтл Уакс - наистина действа, ефектът е дълготраен- над месец-ароматизатор Мон Ареон тип "борче", скрит в малка тениска с надпис Фиат на малкото прозорче до задната седалка отляво в Пунтото- не обичам да ми се клатушкат разни борчета на огледалото като бакшиш :D Така хем ми мирише, хем е скрито- карам около месец с такъв- първоначално само отварям опаковката, след 2 седмици махам изцяло найлончето.-политура Зонакс- в червена туба- ръчно пастирам 3--4 пъти в годината с 2 кърпи.-най-обикновен препарат за прозорци- с него мия стъклата отвътре и отвън, забърсвам таблото преди нигрина, освежавам тапицерията-за всичко това използвам 2-3 микрофибърни кърпи, 1-2 големи жълти гъби, 1 кърпа за подсушаване на Нигрин(много добра)-течност за чистачки купувам от кауфланд- разни , не от известните марки. И при минус 20 нямах проблеми, за лятото е все тая...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Козметична грижа за Фиатките!
Collapse
X
-
Козметична грижа за Фиатките!
`95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...Етикети: –
-
coolboby написа:10лв. и момчетата знаят кое е най-доброто за колата ми.`95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...
Коментар
-
coolboby написа:emzo написа:Признавам, че Меглио е един доста универсален препаратКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:coolboby написа:emzo написа:Признавам, че Меглио е един доста универсален препарат
Коментар
-
emzo написа:Признавам, че Меглио е един доста универсален препаратmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
Така като сте заговорили. Аз пък днес ще си полирам фаровете и някой дребни драскотини с паста. Взех си една Auto Max във тубичка като паста за зъби миналата година и съм много доволен. Фаровете стават като нови покрива всички драскотини и т.н. Меглиото го използвам аз и за почистване на предното стъкло и от вътре и от вън. Ефекта е страхотен, по-малко се изпотява и става направо...невидимо...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
gamma написа:kiselo написа:Аз пък днес ще си полирам фаровете и някой дребни драскотини с паста.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар