Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулаторна метла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега що не спреш хляба :D Освен че няма да пълнееш и трохи няма да има. Пестиш от хляб и ел метла

Коментар

r51 написа:
      Колега що не спреш хляба :D Освен че няма да пълнееш и трохи няма да има. Пестиш от хляб и ел метла
      Благодаря ти от името на колегата. Сигурно не се беше сетил за тази перспектива. По темата: Колега. Скоро се убедих в предимствата на тези подочистачки. Наши приятели си закупили такава от Амазон. Мисля, че е друг модел от това, което Ели беше поустнала, но е вероятно и аз да се припознавам. На нас също ни трябва такова чудо.Удобна е, по-ефективна е от механичните подочистачки и чисти добре. Пробвах я на ламинат, пробвах я и на килим.Чисти си добре. За колегите, които презумпират друго: Тези подочистачки са помощни средства и не заменят прахосмукачката или I Robot -а, като "чистачи" на големи повърхности.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

аз сам си чистя целия апартамент - навсякъде е или паркет или теракот, метличката, след това стирката + медикс за под и готово имаше някакво подобие на такава метла тука, ама го хвърлих никаква работа не ми вършеше, ама щом си с малко дете при тебе е различно

Коментар

ntodorov: Има и други и по-евтини, обаче за модела, който аз си взех, имаше най-много отзиви и най-положителни. Прочетох и най-отрицателните и мога да кажа, че с всички съм съгласна - ако имаш килими с дълъг косъм само си навличаш беля на главата - дори ресните на килима, който имам, се издърпват от четката и килима се ’засмуква’ в метлата. Не става и да чистиш много леки материали - например около папагала винаги е проблем, защото струята от движещите се четки издухва настрани пера и остатъците от храната и винаги ги събирам на ръка или отделям повече време. Мислех да си взема обикновена механична, обаче пробвах тази на майка ми и се оказа, че не работи добре на твърд под, защото ламината е прекалено хлъзгав и не може да завърти колелата, които да завъртят четката.nedialk00: Метлата вдига такава пушилка. Като замахнеш назад и половината прах от метлата се вдига във въздуха. Дори и да е чисто и да няма прах - избърши мебелите, измети и ще видиш колко прах се е натрупал. АКо метлите бяха толкова добри, дали хората щяха да си купуват прахосмукачки?
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

аз и прахосмукачка си имам де :Д, ама и с метлличка минавам понякога

Коментар

Аз пък имам на филипс и не мога да се оплача от нея. Вярно малко е скъпа, но пък си е като истинска прахосмукачка

Коментар

С 2 малки деца тип "звяр"Преди 4 години си взех този модел на Филипс. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...4/01Купих го точно с идеята за супер бързи почиствания на свинщината оставена от дребните зверчета.Ами върши отлична работа. Вярно цената е доста висока, но като съм сравнявал някакви евтини и маломощни "прахосмукачки" как сам бръмчат а нищо не чистят.Преди 2 месеца батериите сдадоха багажа и ги смених с 12 броя http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sub-c-nicd.jpgТо такива си бяха и оригиналните де. Вярно 50 лева за батерии, ама силата на засмукване е почти като истинска прахосмукачка.п.с Допълнителен + е че може да се използва за почистване на колата, както и различните приставки за почистване.Също така много лесно се обират ъгълчета и по закътани местенца - нещо което с четка би станало доста трудно.
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                X