Колеги "туморът" СИНЯ ЗОНА застига и нашия квартал.Блока има двор и възнамеряваме 4те семейства живеещи тук да си го ползваме,за да не плащаме за паркиране пред дома.Проблема е следния.В двора ми седи един проект,който трябваше да започна да правя,но ми се явява 3ти автомобил+тежката ситуация и все не му идва времето и вече ще пречи.Възнамерявам да го продавам,но просто не може да седи тук и ще го местя на 10-тина км. от центъра в производствената база на един приятел.Колата е с черните номера,има си талон,но няма ГО и преглед естествено.На въже дочух,че при спиране от органите акта не ми мърдал.С твърда връзка се искало май Е категория.Колесарите са забранени знам и остава само платформа.Кофтито е,че нито имам категория нито кола с теглич и за тая скрап ако наема човек с пътна помощ/кола с теглич+платформа сигурно ще ми вземе бая лев.И така се връщаме на първите варианти.Мога ли с въже/твърда връзка да я затегля или наистина ще си навлека проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преместване на автомобил-как?
Collapse
X
-
Щом колата е на замята и я теглиш, то трябва да си има всичко необходимо все едно си се движи на собствен ход.Единствената опция е рапатрак с 4-те колела върху него, защото ако наемеш такъв само предните да ти вдигне да речем, пак си в позиция на горното изречение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
абе реално реално .... тук не сме в София.Затова съм го питам.Тръгваме, една кола напред за да гледа за полицаи и тоа е.Затова съм му задал нужните въпроси.Ако е в изгрев и иска да иде до 5-и км... за какво му е платформа.Проблем е само ако колегата е от центъра(което е по-вероятно за синя зона) до крайните квартали, но не е пак болка за умиране.
Коментар
-
Dimo_J написа:абе реално реално .... тук не сме в София.Затова съм го питам.Тръгваме, една кола напред за да гледа за полицаи и тоа е.Затова съм му задал нужните въпроси.Ако е в изгрев и иска да иде до 5-и км... за какво му е платформа.Проблем е само ако колегата е от центъра(което е по-вероятно за синя зона) до крайните квартали, но не е пак болка за умиране.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Преместване на автомобил-как?
Румен_Хинчев написа:Миналото лято колата ми беше доставена от София до Ямбол по автомагистралата с КОЛЕСАР .Не са забранени.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Dimo_J написа:абе реално реално .... тук не сме в София.Затова съм го питам.Тръгваме, една кола напред за да гледа за полицаи и тоа е.Затова съм му задал нужните въпроси.Ако е в изгрев и иска да иде до 5-и км... за какво му е платформа.Проблем е само ако колегата е от центъра(което е по-вероятно за синя зона) до крайните квартали, но не е пак болка за умиране.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Къде го четете или сте го виждали това че трябва да има всичко необходимо все едно се движи на собствен ход......???????||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:ФЕРАРИСТ написа:Къде го четете или сте го виждали това че трябва да има всичко необходимо все едно се движи на собствен ход......???????FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ми и на мен ми стана интересно, митовете не ме интересуват, тва е сива материя в правилника, както едните могат да се възмолзват, така и другите, но тва има общо с колесаря, но че тегленото МПС трябва да има всичко все едно е нормално движещо се категорично не е дефинирано никъде.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
за твърда връзка не се изискват категории,лично са ме спирали полицаи когато дърпах една кола от Сливен до Пловдив и то вечерта по тъмно ,спряха ме ,провериха документите ми /на другата кола не искаха нищо/ и ми казаха да внимавам ,това се случва на изхода на Нова ЗагораTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Ами аз живея в центъра в района на новата поща.Идеята е колата да стигне до кв.Долно Езерово.Ако бях в кв.Славейков примерно е лесно ама трябва да мина през най-възловите и натоварени булеварди и точно там е голяма опастността да се среща с лица от КАТ.Дадоха ми 1-2 идеи за платформа и ще поразпитам дали е възможно и колко би струвало.Аз по принцип съм малко чешит и гледам винаги сам да се оправям до последно,но не ми се рискува,че законите на Мърфи винаги се задействат и важат за мен в пълна сила...Ще намеря платформа и с нея ще е да не стане спестените пари да идат за акт ама х2EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар