колеги, интересуваме мнението ви за махането на катализатор, дали е просто необходимост, когато се запуши, или носи някакви ползички (по-малък разход, подобрени динамични показатели)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
с катализатор ли карате?
Collapse
X
-
Re: с катализатор ли карате?
charlie написа:колеги, интересуваме мнението ви за махането на катализатор, дали е просто необходимост, когато се запуши, или носи някакви ползички (по-малък разход, подобрени динамични показатели)...
-
Аз бях с катализатор, но почти беше изпърдял. Имах една неприятна случка с един калмук дето ме беше запушил и трябваше да излизам през едни бабуни и закачих колата и катализатора се напълни с пръст. Махнах го и на негово място сложих първо една тръба. Обаче колата много бучеше. Сложих си едно гърне и колата пак е тихичка. Просто нов катализатор ще излезне майка си и баща си.
Коментар
-
За катализатора не знам, но ми паднаха последните 2 гърнета, че бяха много прогнили (Фиат Браво) и колата просто спря да върви като хората. Чак след като си сложих нови, колата се оправи.А винаги съм си мислел, че ако няма гърнета колата ще върви повече.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар