Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След терасите следват климатиците
Collapse
X
-
Humppa
-
Valentin_V написа:Аиде поне като нямаме продажби поне да местим външните тела работа ще ни отворят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз лично подкрепям идеята на главния архитект, но смятам, че до реални действия няма да се стигне. Всеки един преди да си остъкли терасата или сложи климатик, е трябвало да прецени дали това е законно, и не на последно място да се замисли дали жилището му от страни е приятна гледката. Аз и още няколко съседи постоянно водим борби с наглите интернет оператори, които в коридорите на блока правят опити да поставят кабели и кутии където им е кеф. За сега се справяме добре. Значи е възможно хората да имат интернет и да няма кабелаци и кутии в коридорите. Въпрос на желание и естетика. Примерно имам един съсед който е поставил климатика си на терасата, така той не се вижда на фасада. Естествено ако имаше остъклена тераса не би могъл да го стори. ( :D ) Трябва да се въведе ред в жилищните сгради защото те започват да приличат на гета. Междудругото добра е идеята да се започне първо с обществените сгради - нека се даде пример!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар