Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се "похваля" с новото возило :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Дека е скрито ЕКУто ? Загложди ме, то па няма да се чете през ОБД сигурно.
    Малииии... Щом и ЕКУто неможеш да намериш....Абе тя има ли компир за маторя или е само за екстрите в купето? Па и да има, той май букса няма :D Па и да има - кел файда П.П. Баси къф съм гаден...Попаров, дай на човеко да се поучи на твойта, а той ше ти я мапне да фръка на метан... 0-100 - само 22сек... :P
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Aaa ти като заспиш на срещата, не само ще те стокна , ами ще го скопя направо тва комби твойто Няма да усетиш отде ти е дошло ®
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Aaa ти като заспиш на срещата, не само ще те стокна , ами ще го скопя направо тва комби твойто Няма да усетиш отде ти е дошло ®
        А ти много си ербап, щото ти дадох да ми източиш софтуера на Италфеста....Глейте да не ви изпусна природните газове от бутилките вие като се напиете, че има да ме молите с тубичка в ръка да ви закарам до бензиностанция...Ако палите на бензин до тогава все още де... Кат ви издумкат помпите междувременно...А, да, щях да забравя - за да съм по сигурен - онази букса ще я залея с епоксидна смола, че знам ли...

Коментар

Ми тя мойта си фърка доволно на метанец.Все пак е семейна кола,а не за стартове.Важно е задкормилното устройство.Абе забравихте до оня ден като карахте жигулки на по 50 кончета ми аре ся.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

МАлиии 12-ка разход, че тя си плаче за метан

Коментар

popara801 написа:
              Ми тя мойта си фърка доволно на метанец.Все пак е семейна кола,а не за стартове.Важно е задкормилното устройство.Абе забравихте до оня ден като карахте жигулки на по 50 кончета ми аре ся.
              Мани майтапа ама именно с тези 50 коня (аз бях с 68 де с моторен индекс "дефорсиран") съм се чувствал като най-големия на пътя И за това казвам, че е без значение каква кола караш, а е важно какво има в сърцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                popara801 написа:
                Мани майтапа ама именно с тези 50 коня (аз бях с 68 де с моторен индекс "дефорсиран") съм се чувствал като най-големия на пътя И за това казвам, че е без значение каква кола караш, а е важно какво има в сърцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
                Ако искате да знаете, аз съм се учил да карам на полски ФИАТ - 1500 кубика, цели 80 коня... Дигаше 150 че и нагоре... И веднъж след половинчасово каране със 140 по магистралата, баща ми му превъртя основен лагер...Хааа... ше ми говорите за 50 коньви жигулки... Вие може и да сте карали :P

Коментар

Емо-то :D ЧЕСТИТА ДА ТИ Е Много безаварийни километри да навъртиш Харесват ми първите букви на номера
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мимс, вече е CT Благодарско за пожеланията.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моята вече успях да я засека на газ - 11-12л/100км от две зареждания чисто градско каране в София.

Коментар

Working...
                      X