Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се "похваля" с новото возило :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честити и от мен. Със здраве да си я караш и да и се радваш, макар че всички коли на метан които съм карал с нищо не могат да ме радват, освен с разхода :D
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Честито и тук от мен Много безаварийни! И аз съм забелязал че бензина загрява по-бързо от поне лично моята 2.4 Градацията е следната:Фиат->Ланчия Либра-> Ланчия Тезис-> Джип :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

emzo написа:
        Хах, ето това не го знаех, че го има, то тука няма сняг вече, но ще проверя.Абе казах ли, че за 300метра и бензина загрява вече
        За 300 метра и хоризонтира стрелката?Има нещо гнило в тази работа п.п. Няма нагревател за течността, не се хАби.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Цъ цъ цъ, не ме остави да си мисля, че може да има нещо такова Вземи ми кажи де стои на седана чейнджъра и MCD36 ли беше за модела без navi ?
          Geraka написа:
          всички коли на метан които съм карал с нищо не могат да ме радват, освен с разхода :D
          То точно това е идеята, ама е обмислен варианта, ако почне метана да ме дразни, тази да иде при баща ми
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И после Алфа????
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Оттатък ти честитих, ама хайде и тука п.с. честно, не си те представям дълго с таз "пръдня" в багажника и без "охлюв" под капака, ама хайде. Времето ще покаже дали съм бил прав
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Според мен Емо направи добър избор. След като се метанизира, ще разбере що е то удоволствие от шофирането Вярно, по-тромава става колицата, ама не е като да не върви де...

Коментар

либра, освен че няма нагревател на течността на чистачките въобще, ами няма и нагревател на пръскалките. Знам, защото ми липсваше тази зима и ще си направя за другата зима. Освен това съда на течността не е залепен за антифриза както е при бравото и пръска топличко, това е голям кусур. А че бензинката загрява 2 пъти по-бързо от жтд с нагревател е сигурно. п.с. препоръчвам ти ако караш вечер да си търсиш електрохроматично огледалце.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито Емо и от мен!!! Много и безпроблемни километри да навъртиш с Либрата!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Честито и от мен. Много безаварийни. Да си жив и здрав и да те радва много.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

А, честито!И гледай бутилката/те да са минимум 60л./10кг.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Честито и от мен
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            Мда, бе нещо много взеха да сменят Фиата с Ланча тука, чак съмнително взе да става.....
                            Ники, поне с Алфа да беше, а... Емо, честита да ти е красавицата! Много да те слуша и не я напъвай на драг - няма смисъл :P ... Особено с пръдливото гориво...Па вашите запаси от мощност с цъкане на копче - то с постоянното разнасяне на 100кила бутилки в багажника сте си го изяли предварително...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да бе, да! Това гаражен хумор ли е?Точно 60 кг ми тежат ПЪЛНИ бутилките. А резервоара ми е почти празен. Теглото е точно колкото ако бях без бутилки и резервоарът ми беше пълен догоре.

Коментар

Явката иска, на срещата като се напие да го сток-на и да види как пада на другия ден от метанизирана кола Бутилката мисля да е една около 75литра, пак зависи от размерите, трябва да видя, с какво място разполагам.Дидо, ослушвай се в Ямболско дали няма някоя, като идвам в Неделя, да я отнасям направо
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X