Емо измисли вече начин да кракнеш ЕКу-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се "похваля" с новото возило :)
Collapse
X
-
donnna написа:Eмо, ако си без нави, що не сложиш една МР3-ка като мен??? ако кажеш - дай мейл да ти пратя схемата на преправянето на кабела... пък и в "другия" форум има цяла голяма тема по въпроса...S_BANKOV написа:Емо измисли вече начин да кракнеш ЕКу-тоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:S_BANKOV написа:Емо измисли вече начин да кракнеш ЕКу-тоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:С междинна газ Знам, че не е нужна, но ми е остатък от ГАЗ-ката, дето съм я карал едно време Ама е и по-злобно такаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Виж зад жабката, хубаво ще го прочетеш ама само ще го прочетеш, търси още една букса някъде до диагностичната, за да бъркаш вътре.Пък ако успееш да го пипнеш ще завъртиш страшен бизнесКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
emzo написа:Mоето май е в двг отсега, аз съм с ОБД конектор.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:emzo написа:Mоето май е в двг отсега, аз съм с ОБД конектор.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Честито Емо-много безаварийни километри!И аз все още се обръщам след всяка либра на пътя,на моменти много ме яд че се разделих с нея но работата ми и риболова не бяха за либра!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар