Там съм!Само че не в сектор "Б", ами сектор "В"... че ме е страх да не стане същото като предния път...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да набием италианците
Collapse
X
-
Ракията се изстудява, салатата е в проекто-реализация, остава отбора да ни зарадва!САМО ЛЕВСКИ - ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ!?!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Humppa
-
Humppa
Mitko написа:Браво! Натупахме ги.
Коментар
-
Humppa
Упс. извинявам се за тъпия пост. Може да съм от ЦСКА, но наистина се радвам на победата на БГ отбор срещу мазните ’талянци.На всички фенове на Лефски - честито.И само ....
Коментар
-
Главата още ми "тръни", обаче САМО ЛЕВСКИ! Да не забравяме, че предстоят още 90 мин. - да се надяваме на същата игра от отбора.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Mitko написа:kiro_of_the_day написа:Главата още ми "тръни", обаче САМО ЛЕВСКИ! Да не забравяме, че предстоят още 90 мин. - да се надяваме на същата игра от отбора.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ааа Гошката Петков спаси мача даже ,защитата ни малко куцаше ,но се игра на много добро темпо мача ,страшно съм доволен ,толкова плюх и виках против италянците ,днес сипах ОМВ 100 да замажа положението малко поне пред фиата Добре ,че тия Киево нямат Игрова практика ,че лошо ...Левскарите трябва много да се стегнат и изпотят вторият мач,за да се класираме.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Гогата ми изправяше косите при всички центрирания и ъглови удари, та си спомних за Иванков...Иначе наистина улови някои положения, но останах с убеждението, че просто не му беше ден.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар