Здравейте колеги,Вчера, съвсем случайно установихме, че у дома (втори етаж на къща) си имаме нежелан домашен любимец Както и да е, тази нощ беше последна на мишлето у дома Пералнята ще работи и днес цял ден, а ние се скапахме от чистене/дезинфекциране! А капаните от едно време не са най-приятната гледка, особенно ако чужд човек влезе в дома Ви. Искам да попитам, някой от Вас дали е ползвал от тези електронни/ултразвукови уреди против гризачи и насекоми и ако да, с какво впечатление сте. На 100% съм убеден, че тези от Телешопа, както и вс.друго от тях, няма да функционират !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мишка! Борба с гризачите :)
Collapse
X
-
Котка имаме, ама се "развали" Миналата година изяде около 10-ната лястовички, чиито гнезда около гаража ми пазех! Дори им бях направил подложки под гнездата за да не цапат. Та котката ядеше и мишки, и врабчета, но .... майка ми реши да и купува котешка храна и от тогава друго не ще да яде. Дори като и пуснах мишлето от капана тя не му объна внимания и то избягаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Добре де, а мнение за ел.джаджите някой да изкаже дали е ползвалКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ползвал съм кучегон ръчен и действа. Има обаче няколко малки подробности.Действа предимно на улични животни. Домашните са свикнали на всякакви брумчалки електронни по къщите. Предполагам и мишока няма да се тръшне в потрес.Също огромен брой животни имат проблеми със слуха. Смешно ама факт. Сума кучета и котки като натисна кучегона почват да се оглеждат с физиономия май чух нещо.Освен това на котката ти определено няма да и хареса уредчето с ултразвука. Пък ако имаш бебе направо си е забранено.
Коментар
-
Вземаш един капан тип клетка, забутваш го някъде да не се вижда, слагаш хляб или някакво лакомство и мишката убезателно се лови"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Едно много изпитано средство от мен самата в къщата на село: " Лепило за мишки "- продават го във всяка аграрна аптека, то е безвредно и не мирише- гел който е разтеглив, намазваш на една летва или картонче и поставяш където е врага, миризмата му привлича мишката и щом стъпи отгоре залепва и няма отлепване. На село си изчистих къщата от гадинките благодарение на това на някаква смешна цена от 4-5 лв. беше. Всички съседи около мен също са много доволни, защото им занесох и на тях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар