Преди един час ми написаха акт за неспиране на пешеходна пътека. Не видях на кой не съм спрял, но няма значение, да кажем че съм виновен. Написах обжалване на акта, понеже ме спряха на бул. "Патриарх Евтимий", а нямаше къде да спра, понеже дясната лента беше заета от наспряли коли и кофи за боклук. Спрях до кофите, но пак затруднявах движението. Тъпото е, че не се сетих да напиша, че съм затруднявал движенито, а написах, че "съм спрян на място, където няма право да застава полицейски патрул", те бяха паркирали в най-лявата лента (там май може да се паркира). Някой знае ли какво следва сега? Дали може да отида да дообясня, защо всъшност обжалвам или ще се разбере в процеса на делото. И още един въпрос - може ли да има запис на разговора в патрулката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за обжалването на акта ми
Collapse
X
-
Аз лично не виждам каква връзка има, че си затруднявал движението като спреш там с нарупението ти. Не може затрудняването на движението при спирането ти да е причина за падане на акт за неспиране на пешеходна пътека. Запис от разговора в патрулкатъа няма. Ако наистина не е имало никой на пътеката или около нея е трябвалод а го запишеш в акта, макар да се съмнявам да падне. Не се и съмнявам, че ще има злоупотреби с тези пешеходни пътеки, това е на мода сега. До преди месец-два беше на мода нерегулирани фарове.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
без да съм специалист, но как ще докажеш, че си създавал предпоставка за птп- пак е твоята дума срещу тяхната. То ако е така- по-добре си насочи усилията за лиспващо нарушение за пътека, а не за друго...И все пак имаха ли основание да ти го праснат този акт?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Не се и съмнявам, че ще има злоупотреби с тези пешеходни пътеки, това е на мода сега. До преди месец-два беше на мода нерегулирани фарове.
Коментар
-
petar2202 написа:Ами, мисля че съм чел някъде, че нямат право да те спират, ако ще създаваш предпоставка за ПТП. И аз мисля, че няма да падне акта.dikanio написа:Сега няма да спамя, като има подходяща тема ще ви разкажа цялата историйка, че е като скеч от "Пълна лудница" :DAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:petar2202 написа:Ами, мисля че съм чел някъде, че нямат право да те спират, ако ще създаваш предпоставка за ПТП. И аз мисля, че няма да падне акта.dikanio написа:Сега няма да спамя, като има подходяща тема ще ви разкажа цялата историйка, че е като скеч от "Пълна лудница" :D
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:никоя кука няма право да те кара да извършваш закононарушение, плюс това той те спира и дава разпореждане за рутинна проверка, а не при няква акция или нещо от сорта.
Коментар
-
Immortal написа:ФЕРАРИСТ написа:никоя кука няма право да те кара да извършваш закононарушение, плюс това той те спира и дава разпореждане за рутинна проверка, а не при няква акция или нещо от сорта.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар