Аз моите ги изядох вече, Вие сега се сетихте да пускате такива теми само да се слюнча наново
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за суджука, червоуготничеството и начините му на приготвяне
Collapse
X
-
ls1 написа:Блажиш ли блажиш ли, дядо попе :D Аз имам някакъв спомен че при мачкането с бутилката трябва да се прави през филтърна хартия, да обира мазнинка.А така на климатика не бих овесил. Колкото и да го чистиш си е развъдник на бацили.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
popara801 написа:И внимавайте къде си ги сушите,че за каквито приоми съм чувал с въдици не ми се мисли.Не разчитайте,че сте на висок етаж.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ls1Фиат идол Някой беше разправял как му изчезва цял кол със суджуци и му оставят бележка "Другия път да направиш повече да има и за теб"."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Моята рецепта е по-различна в подправките,а именно:23гр. сол,5 гр. захар, 5гр. риган,3 гр. черен пипер, евентуално 1-2 гр. ронена чубрица. Захарта се слага за да се запази цвета на месото червен. Ако партидата е малка и се консумира бързо може да се сложи праз.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Е благодаря за съветите,Суджука е във дървена клетка със мрежа за изолация, да не кълвят врабците и други стръвни летящи и котките да не го докачат, а клетката е в задният двор под зоркия поглед на кучето, обещавам му парче, ако не го докопа преди това, там е на теферич и на сянка,Питах че ми е севтето за сушене на суджук, пък и рецептите ще си ги копи пейс и във харда, като заколим прасето ...утре за първи път шъго масажирам и после през два дни, пък да видим...
Коментар
-
мааа дояде ми се суджук (отивам до тавана)за мойто рецепта кво слагам ще пиша тези дни :D не знам дека ми е рецептата ама вече си го правя почти на око и става добре да ви кажа ПС:абе друго си е домашното ммммм че вкусно цяла подкова ми се стопи в ръцете :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
За опушване баща ми ползва варел и в него, мобилна е и като свърши варела се прибира, тук е важно дървото което ще тлее и стърготините които дават дима.На едно събиране в нас като седнах ме дружина отиде едно две кила от пшеното на башами, как не ни изсели от нас незнам, баси...Днес тате ми растури работата, превари ме и направи севтето на суджука - разточил го е точно преди да се прибера...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар