Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за суджука, червоуготничеството и начините му на приготвяне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз моите ги изядох вече, Вие сега се сетихте да пускате такива теми само да се слюнча наново
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ls1 написа:
      Блажиш ли блажиш ли, дядо попе :D Аз имам някакъв спомен че при мачкането с бутилката трябва да се прави през филтърна хартия, да обира мазнинка.А така на климатика не бих овесил. Колкото и да го чистиш си е развъдник на бацили.
      Грозно е под вътрешното тяло на климатика. Не е "изискано" някак си. Пред външното тяло хем по-добре, хем по-качествено...Стига да има лесен достъп до него и тялото да е скрито от хорски погледи, че си е "картинка" с пръта пред него и люшкащите се от течението суджуци...Ама, гАт "влизат" с виното - биват де. :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Такова нещо няма много как да скриеш. Надушват веднага махленските ’другари’. И после ужким ей тъй на гости да те видят идват :D

Коментар

И внимавайте къде си ги сушите,че за каквито приоми съм чувал с въдици не ми се мисли.Не разчитайте,че сте на висок етаж.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            И внимавайте къде си ги сушите,че за каквито приоми съм чувал с въдици не ми се мисли.Не разчитайте,че сте на висок етаж.
            Аз съм виждал, 12кг. котарак да се мята на 3м. височина да докопа до суджука.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Някой беше разправял как му изчезва цял кол със суджуци и му оставят бележка "Другия път да направиш повече да има и за теб".

Коментар

ls1Фиат идол Някой беше разправял как му изчезва цял кол със суджуци и му оставят бележка "Другия път да направиш повече да има и за теб".
                Муахахахахаах това е брутално
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Абе аз бих направил на другата година, но тези дето висят отвън бих им добавил някой голям гъзораздиращодрискав елемент (ядете? Сори!). И после по пътечката по пътечката ще ги намеря. Страхотно е че Явор даде толкова лесна рецепта. Хайде, издавайте и другите тайните

Коментар

Моята рецепта е по-различна в подправките,а именно:23гр. сол,5 гр. захар, 5гр. риган,3 гр. черен пипер, евентуално 1-2 гр. ронена чубрица. Захарта се слага за да се запази цвета на месото червен. Ако партидата е малка и се консумира бързо може да се сложи праз.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

А колко огладнях само като ги гледам тези снимки Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Е благодаря за съветите,Суджука е във дървена клетка със мрежа за изолация, да не кълвят врабците и други стръвни летящи и котките да не го докачат, а клетката е в задният двор под зоркия поглед на кучето, обещавам му парче, ако не го докопа преди това, там е на теферич и на сянка,Питах че ми е севтето за сушене на суджук, пък и рецептите ще си ги копи пейс и във харда, като заколим прасето ...утре за първи път шъго масажирам и после през два дни, пък да видим...
                        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

мааа дояде ми се суджук (отивам до тавана)за мойто рецепта кво слагам ще пиша тези дни :D не знам дека ми е рецептата ама вече си го правя почти на око и става добре да ви кажа ПС:абе друго си е домашното ммммм че вкусно цяла подкова ми се стопи в ръцете :D
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колеги,а какво ще кажете за опушване(домашно)на разни меса.В тази пушилня слагам всичко:наденици,пилешко филе,свинско филе и врат,ребра,а сръбската рецепта за наденица ще я споделя само тук в форума.Леко опушена става перфектна.
                            Прикачени файлове
                            FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

За опушване баща ми ползва варел и в него, мобилна е и като свърши варела се прибира, тук е важно дървото което ще тлее и стърготините които дават дима.На едно събиране в нас като седнах ме дружина отиде едно две кила от пшеното на башами, как не ни изсели от нас незнам, баси...Днес тате ми растури работата, превари ме и направи севтето на суджука - разточил го е точно преди да се прибера...
                              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Working...
                              X