Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да излъжем дрегера
Collapse
X
-
nedialk00
-
van02 написа:Dido_Lyubenov написа:Айде и аза да кажа нещо - от един бонбон Пияни вишни, дрегера няма да отчете нищо - говоря за тезои дето сега се ползват. Старите дрегери със стрелката, дето се ползваха преди 20 год. показваха някакви алкохолни изпарения почти винаги, дори се влияеха и от това дали си пушил през последните 5 мин. Спирали са ме за проврка за алкохол, с новите дрегери, хвълям фаса и надувам - нищо не отчита - 0.0 , със старите - отчита. За изтрезняване, също и при хранително натравяне се пие медицински активен въглен. Действа много бързо - за 5 - 10 минути, но не знам как би реагирал дрегера. Реално след около 500 мл водка на гладно - нали е за апеаратив, една лъжица активен въглен и след 5 минути - все едно не съм пил алкохолЛошото е че след това цяла вечер гледах другите как падат под масата, пък мен дори не ме замайва алкохола - пия, пък не ме лови
Другото са митове и легенди. Има неща които те ободряват, но не гонят алкохола от кръвта.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар