Колега, според мен след тази бутилка си припаднал, поспал си няколко дена и си се събудил дезориентиран и трезвен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да излъжем дрегера
Collapse
X
-
Мен ми е интересно друго. Има ли връзка с усещането за опиянение и количеството алкохол в кръвта?Понеже ми е се случвало след доста изпито вино / водка да не усещам нищо.А понякога ми се е случвало даже 1 бира да усещам.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Давам конкретен отговор на въпроса: НЕ, категорично не може да се лъжат съвременните дрегери! Тия глупости с бутилка ракия и две бири и показание 0.00 - на раздумка в кварталната кръчма! Дрегера показва процентното или по-точно промилното (1/1000) съотношение на алкохолни пари в издишания от белите дробове въздух. Няма начин след погълнат алкохол, парите му да се изпарят от стомаха за секунди и да не се отделят заедно с издишвания въздух. Доказано е, че тяхното съдържание е горе-долу пропорционално на алкохола, който е абсорбиран и се намира в кръвта. Така че теста с дрегер показва приблизителните нива на алкохола, а това съвсем точно се установя след кръвен тест. А "балони" с алконал имаше в милицията. В полицията те не се ползват поне от 20г. За целта има тестери най-често на фирмата Dräger. Или май САМО на нея.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Давам конкретен отговор на въпроса: НЕ, категорично не може да се лъжат съвременните дрегери! Тия глупости с бутилка ракия и две бири и показание 0.00 - на раздумка в кварталната кръчма! Дрегера показва процентното или по-точно промилното (1/1000) съотношение на алкохолни пари в издишания от белите дробове въздух. Няма начин след погълнат алкохол, парите му да се изпарят от стомаха за секунди и да не се отделят заедно с издишвания въздух. Доказано е, че тяхното съдържание е горе-долу пропорционално на алкохола, който е абсорбиран и се намира в кръвта. Така че теста с дрегер показва приблизителните нива на алкохола, а това съвсем точно се установя след кръвен тест. А "балони" с алконал имаше в милицията. В полицията те не се ползват поне от 20г. За целта има тестери най-често на фирмата Dräger. Или май САМО на нея.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Dimo_J написа:е как няма да се излъже една машинка от Българин .Стар тираджийски трик.Пиеш и после като те спрат правиш промивка на устата с НАФТА.100 процента издържан тест, и многократно тестван от един колега тираджия, само че в момента има 3 зъбаFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
BolgAryan написа:Добре де, а винаги съм се чудил, мога ли да пия пред полицая? Смисъл... пил съм, карам кола, в колата имам бутилка концентрат и като ме спрат ченгетата за проверка да я обърна пред тях Дрегера ще покаже някакви космически стойности, то е ясно, но няма да могат да докажат какво е щял да покаже преди да обърна бутилката, по времето когато съм карал :DЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Айде и аза да кажа нещо - от един бонбон Пияни вишни, дрегера няма да отчете нищо - говоря за тезои дето сега се ползват. Старите дрегери със стрелката, дето се ползваха преди 20 год. показваха някакви алкохолни изпарения почти винаги, дори се влияеха и от това дали си пушил през последните 5 мин. Спирали са ме за проврка за алкохол, с новите дрегери, хвълям фаса и надувам - нищо не отчита - 0.0 , със старите - отчита. За изтрезняване, също и при хранително натравяне се пие медицински активен въглен. Действа много бързо - за 5 - 10 минути, но не знам как би реагирал дрегера. Реално след около 500 мл водка на гладно - нали е за апеаратив, една лъжица активен въглен и след 5 минути - все едно не съм пил алкохол Лошото е че след това цяла вечер гледах другите как падат под масата, пък мен дори не ме замайва алкохола - пия, пък не ме лови Другото са митове и легенди. Има неща които те ободряват, но не гонят алкохола от кръвта.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар