Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да излъжем дрегера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, според мен след тази бутилка си припаднал, поспал си няколко дена и си се събудил дезориентиран и трезвен
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Някой даде отговора - с някоя и друга банкнота ще затапиш не само дрегер...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

работя на смени/дневна-нощна/,което си е 15-16 дежурства на месец.преди всяко имам преглед за кръвно и алкохол,а много често и по време на работа ни спират и проверяват.15 пъти е минимум на месец.
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
          на 1 бут. перлова и 2 бири ще покаже 00 след 6-7 часаили са били пълни с вода,или не е работил дрегера
          Или яко "пудрене" на носа заедно с пиенето :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Що бе? За един 150 кг мъж това си е само ариратив.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Мен ми е интересно друго. Има ли връзка с усещането за опиянение и количеството алкохол в кръвта?Понеже ми е се случвало след доста изпито вино / водка да не усещам нищо.А понякога ми се е случвало даже 1 бира да усещам.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Много зависи от настроението и компанията.
                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Давам конкретен отговор на въпроса: НЕ, категорично не може да се лъжат съвременните дрегери! Тия глупости с бутилка ракия и две бири и показание 0.00 - на раздумка в кварталната кръчма! Дрегера показва процентното или по-точно промилното (1/1000) съотношение на алкохолни пари в издишания от белите дробове въздух. Няма начин след погълнат алкохол, парите му да се изпарят от стомаха за секунди и да не се отделят заедно с издишвания въздух. Доказано е, че тяхното съдържание е горе-долу пропорционално на алкохола, който е абсорбиран и се намира в кръвта. Така че теста с дрегер показва приблизителните нива на алкохола, а това съвсем точно се установя след кръвен тест. А "балони" с алконал имаше в милицията. В полицията те не се ползват поне от 20г. За целта има тестери най-често на фирмата Dräger. Или май САМО на нея.
                  Peugeot 301
                  Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                    Давам конкретен отговор на въпроса: НЕ, категорично не може да се лъжат съвременните дрегери! Тия глупости с бутилка ракия и две бири и показание 0.00 - на раздумка в кварталната кръчма! Дрегера показва процентното или по-точно промилното (1/1000) съотношение на алкохолни пари в издишания от белите дробове въздух. Няма начин след погълнат алкохол, парите му да се изпарят от стомаха за секунди и да не се отделят заедно с издишвания въздух. Доказано е, че тяхното съдържание е горе-долу пропорционално на алкохола, който е абсорбиран и се намира в кръвта. Така че теста с дрегер показва приблизителните нива на алкохола, а това съвсем точно се установя след кръвен тест. А "балони" с алконал имаше в милицията. В полицията те не се ползват поне от 20г. За целта има тестери най-често на фирмата Dräger. Или май САМО на нея.
                    +1 Отчитат 0.1 дори само ако си пушил 15 мин преди това.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

изяще еди бонбон"пиани вишни"и ако се духне до 2мин показва 0.56промила.
                      фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Dimo_J написа:
                        е как няма да се излъже една машинка от Българин .Стар тираджийски трик.Пиеш и после като те спрат правиш промивка на устата с НАФТА.100 процента издържан тест, и многократно тестван от един колега тираджия, само че в момента има 3 зъба
                        Вярно е ! :D
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Ловци на митове имаха подобно предаване с участието на истински полицай. Та там посланието беше, че няма как да се излъже дрегера.ЦЪК
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

BolgAryan написа:
                            Добре де, а винаги съм се чудил, мога ли да пия пред полицая? Смисъл... пил съм, карам кола, в колата имам бутилка концентрат и като ме спрат ченгетата за проверка да я обърна пред тях Дрегера ще покаже някакви космически стойности, то е ясно, но няма да могат да докажат какво е щял да покаже преди да обърна бутилката, по времето когато съм карал :D
                            Интересно е пробваи и разкажи
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аз съм слушъл че преди да надуеш дрегера се пиело 1 глътка нафта и не показвало на дрегера ама колго е вярно незнам.щото по тази логика с нафтата може и да схрускаш 2 въглена за предпочитане Брикети :D :D.
                              FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

Айде и аза да кажа нещо - от един бонбон Пияни вишни, дрегера няма да отчете нищо - говоря за тезои дето сега се ползват. Старите дрегери със стрелката, дето се ползваха преди 20 год. показваха някакви алкохолни изпарения почти винаги, дори се влияеха и от това дали си пушил през последните 5 мин. Спирали са ме за проврка за алкохол, с новите дрегери, хвълям фаса и надувам - нищо не отчита - 0.0 , със старите - отчита. За изтрезняване, също и при хранително натравяне се пие медицински активен въглен. Действа много бързо - за 5 - 10 минути, но не знам как би реагирал дрегера. Реално след около 500 мл водка на гладно - нали е за апеаратив, една лъжица активен въглен и след 5 минути - все едно не съм пил алкохол Лошото е че след това цяла вечер гледах другите как падат под масата, пък мен дори не ме замайва алкохола - пия, пък не ме лови Другото са митове и легенди. Има неща които те ободряват, но не гонят алкохола от кръвта.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X