Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да излъжем дрегера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм чувал за пиене на олио след алкохол и ме убеждаваха, че действа дали е така обаче ... не ми се експерементира :D

Коментар

Олиото-преди пиене,за по-бавно напиване.Шоколад-за по-бързо разграждане на алкохола.Лимон/лим, сок/-за изтрезняване.
      Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
      ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Не знам как да излъжем дрегера,но на мен не ми се е случвало,само веднъж съм надувал и ми показа 0.0 защото не бях пил.Аз съм твърдо против карането след употреба на алкохол.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

coolboby написа:
          На мен ми е интересно, дали при употреба на друго различно от алкохол би могло да покаже на дрегера?! Какво представляват новите дрегери за наркотици, едва ли ми обират с клечка за уши ноздрите ?!
          лично бях свидетел как един приятел го спряха и на дрегер показа 1,23 промила алкохол (човека не беше пил а беше на антибиотици)от там Куките го натовариха в патрулката а зад тях с неговата кола та в Пирогов и на кръвна проба 00 и така
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

на 1 бут. перлова и 2 бири ще покаже 00 след 6-7 часаили са били пълни с вода,или не е работил дрегера
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

е как няма да се излъже една машинка от Българин .Стар тираджийски трик.Пиеш и после като те спрат правиш промивка на устата с НАФТА.100 процента издържан тест, и многократно тестван от един колега тираджия, само че в момента има 3 зъба

Коментар

Добре де, а винаги съм се чудил, мога ли да пия пред полицая? Смисъл... пил съм, карам кола, в колата имам бутилка концентрат и като ме спрат ченгетата за проверка да я обърна пред тях Дрегера ще покаже някакви космически стойности, то е ясно, но няма да могат да докажат какво е щял да покаже преди да обърна бутилката, по времето когато съм карал :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Можеш да пиеш. Спират те трезвен полицаите, пиеш пред тях и сядаш да се возиш на пасажерската седалка. За тая цел трябва да имаш шофьор под ръка По тоя повод се сетих за една случка. Паркирал съм и съм вътре в колата и си говоря с едно девойче. Идва полицай да ми прави проверка. Иска ми документи а-у и съответно му подавам само лична карта. Водихме спор естествено, но не му дадох книжка

Коментар

Виждам,че си от Ст. Загора и ще знаеш къде е хотел "Магнетик"/ако не са го прекръстили/.С кола можеш да излезеш само от едно място и точно там в 4.30 ч. на излизане от таверната след няколко ракии надувах "балон" и нищо.
                    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Добре де, а ти самия усещаш ли чувство за опиянение след 1 бутилка ракия? Чувал съм и за такива хора, при които просто алкохола не им действа.Едит: замислих се, че след 1 бутилка ракия аз лично не бих имал каквито и да е чувствa, камо ли пък "чувство за опиянение"

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

колега, немога да повярвам на това което твърдиш докато не видя наживо :D

Коментар

nedialk00 написа:
                          колега, немога да повярвам на това което твърдиш докато не видя наживо :D
                          Това ми прозвуча като "хвърляне на ръкавица"
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BolgAryan написа:
                            Добре де, а винаги съм се чудил, мога ли да пия пред полицая? Смисъл... пил съм, карам кола, в колата имам бутилка концентрат и като ме спрат ченгетата за проверка да я обърна пред тях Дрегера ще покаже някакви космически стойности, то е ясно, но няма да могат да докажат какво е щял да покаже преди да обърна бутилката, по времето когато съм карал :D
                            Тук е БГ и не е нужно те да доказват че си пил, а ти обратното......ако направиш тва дето си се чудил, всяка кука ще ти вземе книжката от раз, и ще те прати да се оправяш по каналния ред........
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

В тоя магнетик са те омагьосали , или си омагьосал полицая с някоя столевка/това в кръга на майтапа/15 пъти на месец надувам за алкохол/такава ми е работата/ и никой не може да ме убеди,че няма да ти покаже след толкова концентрат при изправен дрегердруг е въпроса,че се качваш да караш изобщо
                              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                                В тоя магнетик са те омагьосали , или си омагьосал полицая с някоя столевка/това в кръга на майтапа/15 пъти на месец надувам за алкохол/такава ми е работата/ и никой не може да ме убеди,че няма да ти покаже след толкова концентрат при изправен дрегердруг е въпроса,че се качваш да караш изобщо
                                мен неможеш да ме обедиш,че 15 пъти надуваш,сети се защо.За другото съм съгласен 100%
                                фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Working...
                                X