Здравейте, преди малко гледах репортаж по нова на тема "Може ли да излъжем дрегера" , и се стигна до извода че не е възможно.Твърдо против съм да се шофира след употребата на алкохол но все пак ми стана интересно възможно ли е това, кой е чувал различни начини това да се случи и прилагал ли ги е на практика.Още веднъж отбелязвам че съм твърдо против човек да пие и след това да кара, за мен такъв човек който кара пил трябва да бъде съден като се повдигне обвинение за опит за убийство без значение дали е извършил нарушение след като е пил или не.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да излъжем дрегера
Collapse
X
-
coolboby написа:На мен ми е интересно, дали при употреба на друго различно от алкохол би могло да покаже на дрегера?! Какво представляват новите дрегери за наркотици, едва ли ми обират с клечка за уши ноздрите ?!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ако някой от показаните в репортажа варианти действаше, едва ли щяха да го покажат по телевизията Иначе мисля, че имаше някакви антибиотици, които в комбинация с определени храни показваха на дрегера, че едва ли не трябва да лазиш по земятаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Дрегера тестава количеството алкохол от белите дробове.С други думи трябва да се пие нещо, което взаимодейства/неутрализира алкохола в кръвта. В Япония се продават свободно такива препарати, но предполагам това е заради генофонда им. Техния организъм разгражда алкохола доста по-бавно от нашия. То затова и ракията им (сакето) прилича на паток както му казват по видинско. С чист кислород се изтрезнява за секунди, казват руски военни летци.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dimaldim написа:iliyan написа:Аз нямам нужда да го лъжа-при мен колкото и да съм пил,показва 00.Проверявано е многократно.
Коментар
-
Immortal написа:dimaldim написа:iliyan написа:Аз нямам нужда да го лъжа-при мен колкото и да съм пил,показва 00.Проверявано е многократно.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Може - един приятел навремето духна и показа 4.5 промила, а не беше пил, преди да го спрат си изджабурка устата набързо с ракия - куките ахнаха, пратиха го на кръв - 0.0......не ме питайте защо го прави това, дълга история е......Иначе и обратното е възможно......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
iliyan написа:Кола не пия-изтръпват ми зъбите.Алкохола го пия чист,а замезвам след 3х100мл.При една от проверките бях на бутилка "Сливенска перлова" и 2 бири.На баща ми също не показва дрегера-явно всичко е до организма?!.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар