Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да излъжем дрегера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли да излъжем дрегера

Здравейте, преди малко гледах репортаж по нова на тема "Може ли да излъжем дрегера" , и се стигна до извода че не е възможно.Твърдо против съм да се шофира след употребата на алкохол но все пак ми стана интересно възможно ли е това, кой е чувал различни начини това да се случи и прилагал ли ги е на практика.Още веднъж отбелязвам че съм твърдо против човек да пие и след това да кара, за мен такъв човек който кара пил трябва да бъде съден като се повдигне обвинение за опит за убийство без значение дали е извършил нарушение след като е пил или не.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Абе много телевизия гледате бе.Може да се излъже,но няма да кажа как за да не тръгнете всички да пиете и карате.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На мен ми е интересно, дали при употреба на друго различно от алкохол би могло да покаже на дрегера?! Какво представляват новите дрегери за наркотици, едва ли ми обират с клечка за уши ноздрите ?!

Коментар

coolboby написа:
        На мен ми е интересно, дали при употреба на друго различно от алкохол би могло да покаже на дрегера?! Какво представляват новите дрегери за наркотици, едва ли ми обират с клечка за уши ноздрите ?!
        Може да е машинка,от типа на тези за кръвната захар.Не съм виждал такава,надявам се да не видя,както и дрегер за алкохол.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ако някой от показаните в репортажа варианти действаше, едва ли щяха да го покажат по телевизията Иначе мисля, че имаше някакви антибиотици, които в комбинация с определени храни показваха на дрегера, че едва ли не трябва да лазиш по земята
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Дрегера тестава количеството алкохол от белите дробове.С други думи трябва да се пие нещо, което взаимодейства/неутрализира алкохола в кръвта. В Япония се продават свободно такива препарати, но предполагам това е заради генофонда им. Техния организъм разгражда алкохола доста по-бавно от нашия. То затова и ракията им (сакето) прилича на паток както му казват по видинско. С чист кислород се изтрезнява за секунди, казват руски военни летци.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз нямам нужда да го лъжа-при мен колкото и да съм пил,показва 00.Проверявано е многократно.
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
                Аз нямам нужда да го лъжа-при мен колкото и да съм пил,показва 00.Проверявано е многократно.
                Това не е възможно от чисто биологична гледна точка. На ВСЕКИ човек, като пие алкохол в кръвта му се натрупват определени промили, в зависимост вече от физиката на самата личност!!
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                  iliyan написа:
                  Това не е възможно от чисто биологична гледна точка. На ВСЕКИ човек, като пие алкохол в кръвта му се натрупват определени промили, в зависимост вече от физиката на самата личност!!
                  Зависи какво се пие Ако набляга на вредната според комунистите, империалистическа буржоазна Кока Кола.. едва ли ще покаже нещо различно от 0.0

Коментар

Immortal написа:
                    dimaldim написа:
                    iliyan написа:
                    Зависи какво се пие Ако набляга на вредната според комунистите, империалистическа буржоазна Кока Кола.. едва ли ще покаже нещо различно от 0.0
                    Вярно е!!!Изпробвано от мен,всеки ден :D .Обаче,ако се направи весела Кола,резултата е различен.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Може - един приятел навремето духна и показа 4.5 промила, а не беше пил, преди да го спрат си изджабурка устата набързо с ракия - куките ахнаха, пратиха го на кръв - 0.0......не ме питайте защо го прави това, дълга история е......Иначе и обратното е възможно......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Кола не пия-изтръпват ми зъбите.Алкохола го пия чист,а замезвам след 3х100мл.При една от проверките бях на бутилка "Сливенска перлова" и 2 бири.На баща ми също не показва дрегера-явно всичко е до организма?!.

Коментар

iliyan написа:
                          Кола не пия-изтръпват ми зъбите.Алкохола го пия чист,а замезвам след 3х100мл.При една от проверките бях на бутилка "Сливенска перлова" и 2 бири.На баща ми също не показва дрегера-явно всичко е до организма?!.
                          Ако е истина това ти си феномен и си за рекордите на гинес .
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                          ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                          ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

бих ти написал нещо, ама няма, че ще ме накажат за обида към потребител

Коментар

Не знам дали съм феномен и дали съм за "Рекордите на Гинес",но ви казвам самата истина.Проверяван съм с "дрегер" и "балон".

Коментар

Working...
                              X