slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
-
niko_ymn написа:Почва да ми е по-евтино да карам колата, която ми гори 8 на сто бензин в града (19,76лв) отколкото тази, която ми гори 14 литра газ градско (20,16 лв) - което значи, че скоро ще смъкнат пропан-бутана или ще вдигнат пак бензина.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:ele написа:Високите цени си имат и предимства - по пътищата има по-малко автомобили, придвижването е по-лесно и няма задръствания в градаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:emzo написа:ele написа:Високите цени си имат и предимства - по пътищата има по-малко автомобили, придвижването е по-лесно и няма задръствания в градаFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Еми не си права. Тебе може и да те кефи че няма задръствания, ама в някои села единствения шанс да стигнеш до града на 20 км е с кола. И те нямат избор да ползват градски транспорт.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
nedialk00
във варна задръствания няма ако имаш впредвид отсечката от червения до катедралата, това е нищо, и то става макс 2 пъти дневно нпа друго място задръствания не стават освен ако няма катастрофа, поне по мойте разбирания за задръстване, и аз като живеех във варна си мислех, че има задръствания, но като дойдох в софия, разбрах че е нямало задръствания :D
Коментар
-
infineon: Що да не ме кефи, че няма задръствания - кефи ме и то много. nedialk00: Мерси че ме светна, за 8 години не съм забелязала. Но нямам това предвид, имам предвид маршрута, по който обикновено се движа и за който имам добри наблюдения в различните часове.emzo: Ми не знам - трябва да ги питаш. Но все още сме далеч от 97-98-ма, когато из Ямбол за 30-40 минути се виждаше по един минаващ автомобилВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00 написа:във варна задръствания няма ... и аз като живеех във варна си мислех, че има задръствания, но като дойдох в софия, разбрах че е нямало задръствания :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
nedialk00
абсолютно варна се превърна в изключително селски и комплексиран град къде са направили ново кръгово
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар