Така е, Ники... но за това в нормалните държави има нормални синдикати.А у нас и синдикатите ни като всичко останало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
ls1 написа:Имам чувството че мнозина прочитат ’по-високо...’ и подминават ’по-справедливо...’ заплащане . Как да не го искаш. Но защо ли си мисля че ако осъществим ’по-справедливо заплащане’ 3/4 от народа ще изреве що са му смъкнали заплатата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:[quote:574d268b20="ls1"]Имам чувството че мнозина прочитат ’по-високо...’ и подминават ’по-справедливо...’ заплащане . Как да не го искаш. Но защо ли си мисля че ако осъществим ’по-справедливо заплащане’ 3/4 от народа ще изреве що са му смъкнали заплатата.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ele написа:Ако българинът иска по-високо заплащане - трябва да докаже, че го заслужава.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
И ти правиш десет. Обаче две слагаш в джоба, че вкъщи ти трябват. Две взема колегата и няма какво да му кажеш щото е гъст с шефа. Две отиват брак щото докато си ги правил си говорил по телефона. Две се изтърколват под машината, а теб не ти плащат да се навеждаш. Една подаряваш на Мичето да ти пусне. И една даваш на шефа да я продава.
Коментар
-
без тия, моля ти се!http://www.foxnews.com/world/2012/02...-favors/German president quits in scandal over favorsбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon: Грешно сравняваш нещата. Трудът не е стока, ти не продаваш труда си, ти продаваш знанията и уменията си, които изразяваш чрез труд. Ако знанията и уменията ти са пълна скръб, колкото и да се трудиш, пак си пълна скръб. А тоя преводач, дето ги е сътворил тия бисери, ако предположим, че работи на пълен работен ден към тая агенция, взима между 4000 и 6000 лева, което може да се каже, че е европейска заплата. Е, дават му пари на човека, ама като гледам, не се е постарал да сътвори нещо поне с приемливо качество. Тъй че на българина (голяма част) и европейска заплата да му предложат, пак ще блее, маже и скатава, и няма дори да направи опит да си подобри уменията и знанията. Как да му даваш европейска заплата???? Immortal: Ми пробвай. П.П. Тя темата заби в друга посока, но по темата... вчера като пътувах до Бургас ми направи впечатление, че има много по-малко автомобили от обикновено. Не знам дали е съвпадение, но дори бензиностанцията, на която заредих и която обикновено е пълна, беше празна - имашпе само една кола.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ls1 написа:Това какво общо има? Нещо като в оня виц "а вие що биете негрите?"браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар