Заплатите били ниски.... дрън дрън.Никога в България заплатите не са били високи, ама бензина помня, че беше 80 стотинки за литър нали, и пропан бутанът беше 35 стотинки.Докато храним половината Русия така ще е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
Dimo_J написа:Заплатите били ниски.... дрън дрън.Никога в България заплатите не са били високи, ама бензина помня, че беше 80 стотинки за литър нали, и пропан бутанът беше 35 стотинки.Докато храним половината Русия така ще е.
Коментар
-
да де ама някак си немога да съм сигурен в твърденията ти за средната заплата, защото аз тогава нямах 18 и работих на бензиностанция, и взимах повечко парички, от това, което си писал.От тази гледна точка не съм сигурен за средната заплата.Не твърдя също и че са ни високи заплатите.Да ниски са, обаче проблема е там, че ни третират както третират Германия и другите развити страни.Това е проблема.Ако има някакъв начин да се преразгледат всички ставки спрямо минимална работна заплата тогава пак всичко ще е наред и всички ще са щастливи.Не говоря специално за горивата, а по принцип.
Коментар
-
Immortal написа:Щото трябваше през 1989 не да чакаме да свалят Бай Тошо мирно и тихо неговите съпартийци, а всички до един да ги изтребим като вредители. Без милост.
Коментар
-
Горивата гонят рекордни цени.
dikanio написа:Immortal написа:Щото трябваше през 1989 не да чакаме да свалят Бай Тошо мирно и тихо неговите съпартийци, а всички до един да ги изтребим като вредители. Без милост.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Аз не говоря само за Бай Тошо, а за всички в ръководството на Партията... барабар с Лиловци, Лукановци, Виденовци (той в Комсомола беше тогава, но и тях наред). Чистка, каквато само те, комунистите, знаят да правят. След това щеше да е лесно. Както на тях им беше лесно през 1944. Изтребиха всичките си противници... трябваше с техните камъни по тяхната глава.Ама...можем само да съжаляваме за това. А сега ще ни управляват децата им, внуците им и бодигардовете им. Пък ние ще пъшкаме, че са ни скъпи горивата... ми пада ни се! Всеки народ си заслужава управниците!
Коментар
-
Защо "недей" след като е прав на 100%, само защо не е благоприлично да се говори така ли?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
напълно съм съгласен, и го подкрепям с две ръце, докато не измрат комунягите и дупедавците, няма да се оправим, а докато стане това, братятата турци и мангали вече най-вероятно ще са ни превзели отсекъде
Коментар
-
Тъй ще е...докато една шепа хора се чудят как да променят нещата масата народ прави исторически анализи,гледа съседите си и заключава,че тъй ни се падало разбираш ли.Вместо да гледаме себе си и да държим един за друг пак почваме да правим обратното...Ай да видим сега на 17.03 кой ще излезе поне със съгражданите си.Не да вика,не да хвърля камъни ами ей така за подкрепа самоEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark Аз няма да изляза, щото не е ясно защо.Immortal: минало бешело. Ако не бяха тия, щяха да са други. Българинът не е социално животно - той живее сам в блока, прави каквото си иска, когато си иска и както си иска - кой ще дръзне на него да му дава тон в живота и наклон на оная работа!?! Като дойде обаче нагорнището, бие една контра и гледа по кое надолнище да се изтъркули, че да му е лесно. Вечно някой му е крив за собствените му неуспехи. Знам ся че ще скочите, обаче калпави хора, калпави работодатели, калпави работници. Ся давам и пример. Работя основно за чужди работници и една има офис в България. Всички ми пращат поръчката за превод с файловете за превод или малко след това, ако вече сме се разбрали за заплащането, а това е един лист на който пише кой, какво и кога прави и плаща. Само в тоя български офис трябва да им се молиш ежедневно да ти го пратят, защото няма как да им пуснеш фактура без него. Ако в другите агенции има смяна на имейл, винаги те уведомяват предварително поне 1-2 седмици и точно преди датата на смяната, само в българския офис научаваш, че имейла е сменен няколко дена след това. Все обяснения колко били натоварени, колко им било трудно... то сигурно на другите не е... Само да направите сравнение, в чужд офис на същата фирма са ми изпращали документи в полунощ, когато ги помоля да побързат малко.А колкото до цените на горивата - мисля, че са нормални. Не виждам някаква тенденция за намаляване на броя на колите по пътищата, даже казаха то ТВто, че броя на продадените нови автомобили растял.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Lane Staley написа:Дидо, недей така.
Коментар
-
ogi28b написа:Какво ще има на 17.03?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:ogi28b написа:Какво ще има на 17.03?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар