jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Примери много за системно "подпомагане на фирмата" но да не издребняваме .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mitkosoft написа:Да прави сте, че не са виновни горивата, а ниските ни заплати. Но според мене има малка спекулация с цените на горивата, с която спекулация успешно се опитват да ни проимият мозъците по телевизиите в новинарските емисии....един път по бТв, един журналист много уместно беше задал въпроса на един финансов анализатор - "Защо през 2008 когато 1 барел струваше 158 долара цената беше 2.50 а сега когато барел е около 120 долара цената на горивата е много по висока?" и той каза "Ами понеже долара е поскъпнал, и акциза се е повишил". Добре но на всеки му е ясно че не може да следи постоянно курса на долара и да смята постоянно дали и с колко трябва да се повиши горивото. И те използват точно това за да ни замажат очите. Разберете, че акциза на 1л бензин се пада около 1.20лева така,че това е най-лесния начин да се напълни държавната хазна, и колкото и да протестираме нищо няма да се промени. Просто никое правителство няма да се лиши от това сладко наливане на пари в хазната....а относно мнениеето на колегата по-горе, че сме нямали мотивация и самочувствие.....еми как да имаме мотивация след като висшист магистър го приемат на работа с начална заплата 450 лева. Как да имаш самочувствие...когато докато се учиш си казваш "ее да завърша един ден да си хвана добре платена работа, да създам семейство , да си уредя живота......и изведнъж завършваш излизаш на пазара на труда и се оказва че 15 години ще работиш на средна работна заплата докато един ден се издигнеш и почнеш да взимаш повече пари.....еми извинете но това са реални примери не си ги измислям от някъде...продавач на дрехи в мола взима 650 лева, а инженер почва работа от 450 лева...еми за кво да учим направо да ставаме продавачи на дрехи.....аз лично от сега нямам саомчувствие като гледам какво е положението.....ако щете ме оплювайте това е мойто мнение== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ls1 написа:Аз пък съм на мнение че българите, особено завършващите образованието си имат изключително високо и непокрито със знания и умения самочувствие. Който е правил интервюта за работа ще го потвърди мисля.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ls1 написа:Аз пък съм на мнение че българите, особено завършващите образованието си имат изключително високо и непокрито със знания и умения самочувствие. Който е правил интервюта за работа ще го потвърди мисля.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Слав. И ти си прав. На по-висок управленчески етаж в БГ никой няма интерес от знаещи и умни хора, освен, ако не са впрегнати на труд ала "бадева".Умните и можещите хора плашат САМО ония, които обгрижват "стерилната" си среда от безнаказаност и замазани елементарни човешки норми.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
jenshen73 написа:slonikon написа:тва не е до арабските шейхове. има нормални държави с нормални цени на горивата. е, не са в Европа, ама то очевидно и ние не сме.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:slonikon написа:тва не е до арабските шейхове. има нормални държави с нормални цени на горивата. е, не са в Европа, ама то очевидно и ние не сме.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mitkosoft написа:ех колега jenshen73 мечттая си за работодател като тебеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар