Ми те вече са двойни. :D И какво стана?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
didich написа:ls1 написа:Съжалявам че вземаш 100-120лв заплата. Може пък да опиташ при друг работодател.
Коментар
-
niko_ymn написа:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Горивата гонят рекордни цени.
Моето гориво струва 4 лв. за литър , пия си го два-три дена , като не слизам от велосипедЯ И хич не ми дреме колко струва газовата смес да речемFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Нови рекордни цени от днес: бензин А-95 2.69лв. дизел 2.73лв. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1288425Fiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
И какво стана,като разкриха че 4 компании наговарят цените на горивата.Едно голямо НИЩО,само пушилка дигнаха.Независимо каква е цената на петрола,пада или се качва,при нас горивата само се качват.Свалят с 2 стотинки ,които са нищо и после качат с 5ст.Това е просто ненормална работа.Ще ни докарат до там,не на газ или метан да караме,а да бутаме или да караме само по надолнища.А най-лошото е,че се отразява на всичко що е услуги,хранителни стоки и продукти.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Как да не се е случило? Вече има аргумент ББ, поредния. ’Кой посмя да обвини в картел, а? А?’. Аз мисля да набия тъщата. Ще отида в мазата, ще си сложа една възглавница пред устата (за всеки случай) и ще изръмжа ’Ще те набия, тъщо!’. А после доволен ще се кача горе, че жената ме чака да ги водя с детето при тъщата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар