Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горивата гонят рекордни цени.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми те вече са двойни. :D И какво стана?

Коментар

... явно още можеее
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        ls1 написа:
        Съжалявам че вземаш 100-120лв заплата. Може пък да опиташ при друг работодател.
        Много на сериозно ми изтълкува думите, при минимална работна заплата в БГ от 270лв нали се сещаш, че нема как да взимам 100-120лв заплата шегаджия
        Ако официално си на 4 часов договор на непълно работно време - има как и това да ти се случи. Виждал съм хора, на които наистина толкова да им дадат на края на месеца нашите родни бизнесмени.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Благодаря за пояснението колега, прав си, но мисля че не е нужно да занимаваме повече аудиторията с моята заплата, все пак темата е за цената на горивата
          punto HGT

Коментар

И 101-ви кладенец има, моля, носете...

Коментар

КЗК твърди: "Четири компании в картел на пазарите за горива" Браво на КЗК
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

е какво като са преценили че има картел нищо няма да стане просто хвърлят прах нали държавата е на далавера да се вдигат цените
                преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Е и, от левия в десния крачол както се казва...
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Горивата гонят рекордни цени.

Моето гориво струва 4 лв. за литър , пия си го два-три дена , като не слизам от велосипедЯ И хич не ми дреме колко струва газовата смес да речем
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Нови рекордни цени от днес: бензин А-95 2.69лв. дизел 2.73лв. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1288425
                      Fiat Brava 1.6 16v 97г.
                      Citroen C4

Коментар

И какво стана,като разкриха че 4 компании наговарят цените на горивата.Едно голямо НИЩО,само пушилка дигнаха.Независимо каква е цената на петрола,пада или се качва,при нас горивата само се качват.Свалят с 2 стотинки ,които са нищо и после качат с 5ст.Това е просто ненормална работа.Ще ни докарат до там,не на газ или метан да караме,а да бутаме или да караме само по надолнища.А най-лошото е,че се отразява на всичко що е услуги,хранителни стоки и продукти.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Как да не се е случило? Вече има аргумент ББ, поредния. ’Кой посмя да обвини в картел, а? А?’. Аз мисля да набия тъщата. Ще отида в мазата, ще си сложа една възглавница пред устата (за всеки случай) и ще изръмжа ’Ще те набия, тъщо!’. А после доволен ще се кача горе, че жената ме чака да ги водя с детето при тъщата.

Коментар

Аз отдавна съм го казал,ще ни газят както си искат,защото сме най-шибания овчи народ,който може да съществува. РОБИ сме,не свободни хора,с робски манталитет.!!!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

И роби ще си останем.Защото няма симул за развитие,не желаем да управлява собствние си живот,само чакаме да се случи нещо,а какво чакаме,никой не може да отговори.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Аз се чудя, всъщност защо Европа е вкарала такъв акциз? Ясно че се цоца яко кинти за държавата, но защо другите континенти не го правят? Не ми се вярва правителството на САЩ да са будали. Как се справят те? И защо Европа не може да се справи като тях?

Коментар

Working...
                                X